Илић нови-стари председник, Милешевић на челу судија

Одржанa Изборнa Скупштинa тренерске и судијске организације ОФС Бачка Паланка

705

Изборна Скупштина тренерске организације Општинског фудбалског савеза Бачка Паланка је одржана у среду, (3.8.) у просторијама Ауто школе „Илић“.


Скупштини су присуствовала 23 делегата који су изабрали Триву Илића да и у наредне четири године буде председник ове организације.

Поред Илића, у Управни одбор су изабрани Весељко Тривуновић, Милан Пуђа, Здравко Шкаво, Александар Вјештица, Никола Лаћарак и Милан Крчмар.

Триво Илић је и у протеклом мандату обављао функцију председника тренерске организације која је у протеклом периоду добро обављала свој посао, а у будућности ће се више посветити пажње едукацији млађих чланова.

Милош Милешевић на челу

Делегати Скупштине Струковне организације фудбалских судија ОФС Бачка Паланка су у петак, (5. 8.) у Ауто школи „Илић“ изабрали ново руководство.

Нови председник организације фудбалских судија је Милош Милешевић, а потпредседник је Милош Шавија.

У Управни одбор су, поред Милешевића и Шавије, изабрани Милован Јањић, Марко Ћурчић, Петар Дражић, Никола Јакић и Милан Боснић.

Милешевић је после избора за председника истакао да ће приоритет судијске организације бити едукација и усавршавање младих судија, а посебна пажња ће бити усмерена на укључивање у рад нових чланова.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here