Ivan Stojković nastavlja karijeru u inostranstvu

Dosadašnji trener omladinaca u OFK "Bačka"

1174
Foto: superliga.rs

Dosadašnji trener omladinske selekcije OFK „Bačke“ Ivan Stojković nastavlja trenersku karijeru u ekipi šampiona Estonije FK „Levadia“ iz Talina.


Kako navode iz omladisnke škole OFK Bačka, Stojković je svojom stručnošću i posvećenošću u radu sa momcima ostavio dubok trag u klubu.

Iza njega je ostao najveći uspeh u istoriji omladinske škole OFK „Bačke“ kada je u sezoni 2020/2021 sa omladinskom selekcijom postao šampion Vojvodine kao i trenutno ubedljivo prvo mesto u aktuelnoj sezoni.

„Možda i više od ovog uspeha, ovaj vredni momak je pokazao kako treba raditi sa mladim igračima, njegova posvećenost fudbalu i radu ostavila je traga širom ovih naših prostora. Njegov prepoznatljiv stil treninga i vođenja utakmica nije ostao ne primećen širom fudbalskih terena. On je uspeo da stvori svoj stil igre koji su njegovi momci uspešno primenili i dalje primenjuju a to je zavredilo poštovanje svih protivnika i njegovih kolega trenera. Ivan je svojim radom i uspesima postavio visoke standarde u našem klubu koje će teško biti dostići ali ono što je najbitnije pokazao je put kojim treba ići u budućnosti i da njegovi naslednici treba da se usresrede na rad sa mladim igračima, a da uspesi onda ne mogu izostati“, navode iz kluba.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here