Ивановић нови „Вошин“ бисер и дебитант

Прве фудбалске кораке направио је у ФК Крила Крајине из Бачке Паланке, још са три и по године

1317
Фото: Youtube/Screenshot

Бачкопаланчанин, Михаило Ивановић је још један полазник Вошине школе који је остварио свој сан дебијем у првом тиму „старе даме“.


Ивановић је у победи Војводине над ТСЦ-ом у игру ушао у надокнади времена, а то му је било довољно да оствари свој дугогодишњи сан и циљ, да обуче дрес првог тима „старе даме“.

Ипак, он је пре Војводине, прве фудбалске кораке почео у ФК Крила Крајине из Бачке Паланке, још са три и по године, а у Војводину је стигао као 13-годишњак.

– Не знам да ли постоји ишта лепше него када као навијач Војводине и неко ко је прошао скоро све млађе категорије, дочека да дебитује за први тим. Пресрећан сам и надам се да је ово само почетак, јер желим да остварим дубок траг у својој Војводини – рекао је Ивановић за клупски сајт.

Након дебија, нада се да ће наредне сезоне уписати још минута у првом тиму, али да за почетак прижељкује да одради припреме са првим тимом.

– Циљ ми је да се докажем тренеру и да стекнем поверење стручног штаба, да будем при првом тиму и да се борим за позицију. За почетак, био бих презадовољан када бих одрадио припреме са првим тимом и да покушам да се докажем и наметнем стручном штабу – истакао је Ивановић.

Он ће деби у првом тиму памтити по победи, пошто је Воша по први пут у историји успела да савлада ТСЦ.

– Деби није могао да буде лепши, јер смо и победили и то после низа пораза. Иако меч можда није имао резултатски значај, за мене је огроман и заувек ћу памтити ову утакмицу. Старији саиграчи су ме лепо прихватили, пружили ми подршку пре утакмице, а на крају су ми честитали. Немам чега да се плашим, желим само да пружим свој максимум и искористим прилику кад год ми се укаже – каже Ивановић.

Пре дебија за први тим, Ивановић је са много успеха предводио омладинце Војводине у Омладинској лиги Србије, у којој је други стрелац и један од најбољих играча.

– Драго ми је што сам други стрелац лиге и на личном плану мислим да могу да будем задовољан. Преостало нам је још једно коло, надам се да ћемо завршити победом и да ћемо следеће године напасти прво место. Ова наша генерација 2004/05 је најбоља у Србији и то желимо и да докажемо на терену – закључио је Михаило Ивановић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here