Ивановић ставио тачку са беле тачке

ОФК Стари град  -  Војводина (НС) омладинци  0:5 (0:4)

478

ОФК Стари град  –  Војводина (НС) омладинци  0:5 (0:4)

БАЧКА ПАЛАНКА – стадион „Стари град“, гледалаца око 100. Судија: Милешевић (Бачка Паланка). Стрелци: Милошевић у 20, Абрамушић у 25, Пауновић у 36, 40 и Ивановић у 51. минуту из пенала.

ОФК Стари град: Матић, Бајић, Леђанац, Вујић, Миланов, М.Глувић, Костић, Ракић, Торбица, Зиндовић, Срнка. Још су играли, Б.Бјелош, Томовић, Седлар, Јевтић, Радовић, Тасић, Кнежевић, Бланго, Рибарски, Родић, Шкорић.

Војводина (омладинци): Борак, Трнинић, Миланов, Дробњак, Поповић, Абрамушић, Милошевић, Тедић, Ивановић, Пауновић, Мајсторовић. Играли су још, Апосатоловски, Гагић, Рауш, Станојевић, Радаковић, Тања, Кисић, Тркуља, Завиш, Абазија, Николић.

У настојањима да се што боље припреме за наставак првенства у Српској лиги Војводина, фудбалери Старог града, одиграли су контролну утакмицу са омладинцима новосадске Војводине. Током првог полувремена гости су имали апсолутну теренску иницијативу, а домаћи фудбалери су из ретких напада покушавали да угрозе гол врло сигурног голмана Новосађана Борака. Четири пута, затресли су фудбалери Војводине мрежу домаће екипе, али им је у томе у два наврата несигурним интервенцијама, помогао чувар мреже Бачкопаланччана Матић.

У другом полувремену, тренери екипа су значајно изменили своје саставе, а Бачкопаланачани су колико – толико успели да поправили утисак из првог дела сусрета. Тачку на ову утакмицу, ставио је Михило Ивановић, који је са беле тачке погодио леви доњи угао гола, голмана домаћих Матића, за коначних 0:5.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here