Јован Грубиша нови председник клуба

Одржана ванредна изборна Скупштина ФК „ЧСК Пиварa“ из Челарева

1373

Половином јануара, у Челареву је одржана ванредна Скупштина „ЧСК Пиваре“ на којој је, између осталог, изабрано и ново руководство клуба.


За новог председника клуба изабран је Јован Грубиша, потпредседник клуба је Слободан Крстановић, а чланови Управног одбора су Предраг Јованић, Бранислав Кокоруш и Драган Пилиповић. Нови спортски директор клуба је Мирослав Павловић, а послове секретара и даље ће обављати Родољуб Кукољ.

Захваљујући се на указаном поверењу Јован Грубиша је, између осталог, рекао:

– Учинићемо све да у клуб доведемо нове спонзоре, што сигурно неће бити ни мало лако. Покушаћемо да „ЧСК Пивара“ буде нека врста привредног субјекта, како би решили један од највећих проблема клуба – финансирање. Пред руководством клуба је један од првих задатака и довођње новог тренера. Сада већ бивши тренер, Дарко Секуловић је отишао из клуба, па нам предстоји довођење неког ко ће га заменити. Питање тренера решићемо до 25. јануара, с обзиром да тог дана треба да почну припреме за предстојећи део првенства у Војвођанској лиги – Север. Основни циљ новоизабраног руководства је постављање клуба на здраве основе, што сигурно неће бити ни мало лако. Клуб чека одговор од Пиваре Челарево који је везан за добијање одређених финансијских средстава, а која би му знатно олакшала рад – наводи Грубиша.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here