Kadeti Bačke nastavili pobednički niz. Omladincima samo bod protiv „fenjeraša“

538

Kadeti: OFK „Bačka“ – FK „Hajduk“ Kula 2:1 (1:0)

Kadeti Bačke nastavljaju sa dobrim igrama i rezultatima. Ovoga puta je pobeđena ekipa „Hajduka“ koja se pokazala kao ozbiljan protivnik.

Od samog starta Bačka je „pritiskala“ protivnika i stvorila nekoliko dobrih prilika ali prvu je iskoristila tek u 31. minutu kada Jovan Aleksić pogađa mrežu za 1:0.

U 2. minutu nastavka jedan start na ivici kaznenog prostora Bačke sudija je okarakterisao kao nedozvoljen i pokazao na „belu tačku“. Siguran strelac za goste je bio Muminović i doneo im izjednačenje 1:1.

Igrao se 68. minut kada je Jovan Aleksić oteo jednu već izgubljenu loptu i ona dolazi do Uroša Kopanje koji ovoga puta ne grešii i šalje je u mrežu za konačnih 2:1.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Za Bačku su nastupili: golmani Zolotić (od 46. min. Rajšp) igrači: Mirosavljević, Ćulibrk, Opavski, Laćarak (od 56. Vlaisavljević), Kolarov, Stamatović (od 58. Maksimović), Pajkanović (od 72. Kozomora), Adžić (od 35. Glišić), Kopanja (od 87. Jovanović), Aleksić (od 85. Papić). Trener Petrović.


Omladincima samo bod protiv „fenjeraša“

OFK „Bačka“ – FK „Hajduk“ Kula 2:2 (0:1)

Bačka je u meč ušla bledo i bezidejno po onoj staroj „lako ćemo“, iako su od trenera bili upozoreni da nema lakih protivnika i da je najteže pobediti one utakmice za koje se kaže da su već dobijene. Bilo kako bilo ta naša slaba igra dala je još više nade i odlučnosti protivniku da pokuša da zabeleži pozitivan rezultat, u čemu su na kraju i uspeli.

Mreže su mirovale sve do 43. minuta, kada je sudija dosudio kazneni udarac za goste zbog igranja rukom u šesneastercu. Siguran izvođač za Hajduk bio je Bogićević za 0:1, a to je bio i rezultat prvog poluvremena.

Bačka je u drugo poluvreme ušla mnogo agresivnije i ozbiljnije, a kao rezultat toga je došao i gol već u 5. minutu nastavka. Rista Pajkanović je povukao napad i uputio odličan centaršut u peterac gostiju a Nemanja Trifunović glavom „zakucava“ loptu u mrežu za 1:1. U nastavku se razvija otvorena borba oba tima a omladinci Bačke stižu do potpunog preokreta u 75. minutu. Nakon slobodnog udarca nastala je gužva u šesnaestercu gostiju i Strahinja Proković uspeva nekako da proturi loptu do Nikole Zindovića koji je ispod golmana šalje u mrežu za 2:1.

I kada su svi pomislili da će Bačka pobediti u 82. minutu strelac prvog gola za goste Bogićević, prolazi po desnoj strani skoro od polovine terena, a pokušaji čak trojice Bačkinih igrača da ga zaustave ne uspevaju zbog nedovoljne odlučnosti i oštrine. On to koristi i šutem sa samog roglja šesneasterca šalje loptu u mrežu za konačnih 2:2.

I pored kiksa domaćini su uvećali bodovnu razliku u odnosu na najbližeg pratioca, „Radnički“ iz Sombora, koji je poražen u ovom kolu.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Za Bačku su nastupili: golman Matić, igrači: Polić, Pajkanović, Proković, Grgić (od 46. Petković), Gostović, Trifunović, Marinković (od 81. Kljajić), Zindović, Orelj, Nemet, trener Stojković.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here