Krila Krajine opravdala ulogu favorita

U narednom kolu Krila Krajine gostovaće u Čelarevu

295
Foto: Canva

BAČKA PALANKA: U subotu (28.08.) u Bačkoj Palanci odigrana je utakmica 3.kola Vojvođanske lige, grupa „Sever“, u kojoj je ekipa Krila Krajine ugostila Hercegovac iz Gajdobre i pobedila je rezultatom 3:0.


U okršaju za bodove između opštinskih rivala, fudbaleri Krila Krajine, u potpunosti, opravdali su ulogu favorita. Imali su Bačkopalančani terensku inicijativu u većem delu utakmice, a stvorili su i šest veoma povoljnih šansi. Prvotimcima domaće ekipe, u mnogome, posao olakšalo je to, što su Gajdobrani doputovali samo sa jedanaestoricom igrača.

Mrežu gostiju čuvao je iskusni napadač Mlađan Horvatić, koji je već ušao je u petu deceniju života. Pobednika su odlučili veterani Marko Gajdobranski i Radovan Ivković.

 

BAČKA PALANKA: Stadion SC Tikvara, gledalaca: 300, sudija: M. Radulović (Crvenka), strelci: Marko Gajdobranski u 29. i Ivković u 36 i 55. minutu, žuti karton: V. Hrnjez (Hercegovac).

KRILA KRAJINE: Krndija, Marko Gajdobranski, Stupar (Abadžić), Đekić (Aćić), Balinović, Zelinčević, Batinica, Bukvić (Budisavljević), Ivković (Nemet), Stanić, Vujanović (Gostović).

HERCEGOVAC: Horvatić, Dobranić, Zelenak, V. Hrnjez, Bajat, R. Trivunović, Bjelogrlić, Pejak,Tatić, Janković, S. Hrnjez.

U narednom kolu, u subotu (04.09.) Krila Krajine gostovaće u Čelarevu ekipi ČSK Pivare, dok će u nedelju (05.09) Hercegovac ugostiti ekipu Bajše.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here