„Krila Krajine“ u svih šest finala

U Mini maksi ligi Vojvodine - Bačka Palanka, Bač, Odžaci za mlade fudbalere

793
Foto: Nedeljne novine

U Sportskoj hali u Gajdobri će se u nedelju odigrati završni finalni turnir Mini maksi lige Vojvodine – Bačka Palanka, Bač, Odžaci. Na ovom turniru u svakom od šest finalnih susreta igraće fudbaleri „Krila Krajine“.


Generaciju fudbalera rođenu 2008. i 2012. sa klupe predvodi Milan Beljanski, fudbalere rođene 2009 i 2013. trenira i vodi Dušan Beljanski, dok Miroslav Karanović kao
trener vodi dečake rođene 2010 i 2011. godine.

Poznati su i protivnici mladih fudbalera „Krila Krajine“. Najmlađi fudbaleri, dakle, oni koji
su rođeni 2013. igraće u finalu najverovatnije sa „Poletom“ iz Karavukova, Generacija 2012. u finalnom susretu odmeriće snagu sa „Tekstilcem“ iz Odžaka, dok će se godinu dana stariji fudbaleri „Krila Krajine“ sastati sa OFK „Odžacima“ iz Odžaka, Fudbaleri „Krila Krajine“, rođeni 2010.godine će se sastati sa „Tekstilcem“ iz Odžaka, kao i generacija 2009. godišta.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

– Iako je nezahvalno davati prognoze, moje kolege treneri „Krila Krajine“, Karanović i Dušan Beljanski i ja, iskreno se nadamo i očekujemo da će se bar dve od šest generacija učesnica finala plasirati za završni turnir prvensta Vojvodine u okviru Mini maksi lige.

Međutim, samim tim što smo učesnici svih šest finalnih susreta, mi smo već ostvarili veliki uspeh. Ovo tim pre kada se zna da već godinama imamo kontinuirano dobre rezultate u
radu sa mlađim kategorijama. Želim da istaknem da je naš klub u proteklom vremenu iznedrio člana prve ekipe beogradske „Crvene zvezde“ – Krstića. Nadamo se da on neće biti i jedini, kaže Milan Beljanski.

Početak prve finalne utakmice predviđen je za 9 sati u gajdobranskoj sportskoj hali. Po završetku svih finalnih mečeva trima najbolje plasiranim ekipama u svih šest uzrasnih kategorija biće dodeljeni pehari i medalje.

Pogledaj: Poraz Bačke od Proletera (VIDEO)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here