„Krila“ sletela na prvo mesto. Penalima slavili u duelu sa ekipom Dunav BP

Nakon trodnevnog održavanja završen 1. memorijalni turnir u fudbalu „Ljubomir Ćućuz Ćule“

1072
FK Krila Krajne (2010); Foto: Stefan Rakita

BAČKA PALANKA: Minulog petka, subote i nedelje na stadionu „Slavko Maletin Vava“, održan je Prvi memorijalni turnir u fudbalu „Ljubomir Ćućuz Ćule“. Na turniru je učestvovalo oko 1000 fudbalera, koji su nastupili za 78 ekipa u osam uzrasnih kategorija.

Prvog takmičarskog dana, nastupili su fudbaleri rođeni 2013. i 2014. godine. U uzrasnoj kategoriji 2013., prva je bila ekipa Crvene zvezde iz Beograda, drugi je bio sastav Krila Krajine, a treći Kać. Prvo mesto u uzrasnoj kategoriji 2014., pripalo je ekipi Poleta iz Sivca, druga je bila novosadska Vojvodina, a treći Kać.

U subotu su se takmičili fudbaleri rođeni 2009 i 2011. godine. U uzrasnoj kategoriji 2009. prvo mesto osvojila je ekipa Sutjeske iz Bačkog Dobrog Polja, drugo mesto zauzela je selekcija Krila Krajine 2009., dok se na treću poziciju plasirao Radnički iz Kovina. Ekipa Derbija iz Novog Sada osvojila je prvo mesto u uzrasnoj kategoriji 2011. Na drugo mesto plasirao se sastav novosadske Vojvodine, a treća je bila ekipa Odžaci.

Poslednjeg dana takmičenja, u nedelju, nastupili su fudbaleri rođeni 2010. i 2012. godine. U uzrasnoj kategoriji 2010. titula pobednika pripala je ekipi Krila Krajine, koja je do prvog mesta stigla nakon boljeg izvođljnja penala u utakmici sa Dunavom BP. U regularnom delu susret je završen rezultatom 1:1.

Za pobedničku ekipu nastupili su, Stefan Vuleta, Strahinja Galić, Nikolas Blagojević, Žarko Glamočanin, Vojin Obradović, Đorđe Glamočanin, David Obradović, Jovan Kesić, Dragan Grubor, Ognjen Đurđevac, Novak Vojnović, Milan Kapelan, Filip Hajduk i Ilija Dukić. Trener ekipe Miroslav Karanović.

FK Dunav BP (2010); Foto: Filip Panin

Prvo mesto u uzrsanoj grupi 2012. osvoijila je ekipa Vojvodine iz Novog Sada, drugi je bio GDM, a treće mesto zauzela je ekipa Krila Krajine.

Tri najbolje plasirane ekipe u svim uzrasnim kategorijama, nagrađene su peharima i medaljama. Organizacija turnira bila je za svaku pohvalu, a obavili su je OFK Bačka i FK Dunav BP. Održavanje turnira je pomogla lokalna samouprava kao generalni sponzor.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here