Kup Srbije: Partizan – Bačka 2:0 (1:0)

113
Foto: Printscreen/Youtube, Arena Sport TV

Fudbaleri Partizana pobedom nad Bačkom plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije. Beograđani su bili bolji taman za ta dva gola i realno gledajući rutinski stigli do uspeha.


Crno-beli su susret počeli agresivno rešeni da što pre dođu do prednosti i već u 4. minutu Marković se našao u izglednoj poziciji, ali je njegov udarac završio preko prečke. Samo tri minuta kasnije Lazar Pavlović je preciznim udarcem loptu smestio u levi ugao gola gostiju. Crno-beli su u 25. minutu imali još jednu priliku, da bi u finišu poluvremena gosti bili čak i bolji rival,ali bez datog gola.

U prvom minutu nastavka utakmice Pisačić je snažnim udarcem uzdrmao prečku domaćih. Na drugoj strani, nešto kasnije Asano je upropastio kolosalnu šansu. No, Bačka se nije predavala, u 57. minutu Pisačić je zamalo bio neprecizan. Razvila se dinamična igra, domaći su imali više loptu u nogama, ali su i gosti pretili kontranapadima. U 75. minutu Asano se iskupio za prethodne promašaje i savladao Milojevića za konačnih 2:0.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Partizan – Bačka 2:0 (1:0)

BEOGRAD: Stadion Partizana, sudija: Minaković (Novi Sad), strelci: Pavlović u 7. i Asano u 75. minutu. Žuti kartoni: Obradović, Stojković (Partizan), Đorđević, Rađen (Bačka).

PARTIZAN: N. Stevanović 6, Miljković 6, S. Marković 6, Ostojić 6, Obradović 6,5, Zđelar 6,5, Pavlović 7 (F. Stevanović 6,5), Lutovac 6 (Bajbek 6,5), Jojić 6, L. Marković 6 (Stojković 6, Nadhoa 6), Asano 7.

BAČKA: Milojević 6, Jovanović 6, Škorić 6, Rađen 6 (Tomović 6), Mijatović 6, Pantić 6, Eskić 6,5, Šabat 6,5 (Zličić 6), Đorđević 6, Gavrić 6 (Njamculović), Pisačić 6,5 (Ratković).

Pogledaj: U Despotovu odlična fudbalska predstava

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here