„Naseli smo svi na ovu bestidnu režiju“ (VIDEO)

854

BAČKA PALANKA: Počeo je fudbalski srpskoligaški karavan u Vojvodini u slavu fudbalera i klubova, na žalost bez publike na stadionima. Na utakmici u Bačkoj Palanci između ekipe OFK Stari grad i Hajduka 1912 iz Kule, u glavnim ulogama bili su sudije Čapo, Kantor, Vukanovići i Rauković. Domaćini su imali velike pritužbe na sudijsku četvorku iz Subotice.

OFK „Stari grad“ je poražen minimalnim rezultatom 1:0, golom posle dosuđenog penala za Hajduk.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

Kako navode domaćini, svirao je Čapo nepostojeći penal za goste u 12. minutu, a Matijević je bio siguran sa bele tačke. U 27. minutu igrač Hajduka Rajkovača igra sa obe ruke na loptu u šesnaestercu, penala nema za domaćine. Sve te sudijske odluke unele su nervozu u domaćoj ekipi.

U drugom delu opet sporna situacija, u 66. minutu Masalušić obara kapitena domaćina Vlajića, penal čist kao suza ali sudija Čapo okreće glavu, protest svih u domaćoj ekipi, za nagradu tri žuta kartona i crveni za asistenta trenera Marka Neštickog. Nisu više domaći igrači mogli izdržati sudijsku nepravdu sa svih strana terena.

Posle utakmice Milan Jelić, šef struke Bačkopalančana je istakao: – Naseli smo svi na ovu bestidnu režiju. Idemo dalje, vredno ćemo trenirati i popraviti igru i realizaciju. Već naredno kolo u Starim Banovcima idemo na pobedu.

Kompletan prenos utakmice

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here