Nezvanično ostali u ligi

Fudbaleri "Krila Krajine" po završetku Vojvođanske lige – Sever četrnaesti na tabeli

588

Dva kola prolećnog dela prvenstva u Vojvođanskoj ligi -Sever, baš kao i ostali klubovi, odigrali su fudbaleri „Krila Krajine“ i pri tom zabeležili oba poraza.


Dušan Beljanski

Međutim, i pored toga su Palančani zadržali četrnaestu poziciju na tabeli sa 11 bodova. Za njih je dakle, kao i za ostale klubove, prvenstvo za ovu sezonu završeno. Nakon iznenada okončanog takmičenja, Bačkopalančani su se našli na poziciji koja će im, po svemu sudeći, omogućiti da se i tokom naredne sezone takmiče u ovoj ligi.

– Prema informacijama kojima raspolažemo, prvoplasirana ekipa u VFL Sever će se od naredne sezone takmičiti u Srpskoj ligi Vojvodina dok će se dve poslednjeplasirana sastava preseliti u nižu – područnu ligu. Još uvek nije sigurno da li ćemo mi kao četrnaestoplasirana ekipa biti učesnici baraža i na taj način se boriti za opstanak u ligi ili ne. Pod uslovom da se baraž za popunu Srpske lige – Vojvodina bude igrao, a OFK „Stari grad“ ga uspešno završi, tada bismo ostali u ligi.

– Lično mislim da su male šanse da se ova dva baraža igraju. U slučaju da se bude igralo onda će ekipe imati tri nedelje da se pripreme nakon pauze nastale usled epidemije korona virusa u Srbiji. Ne želim unapred ništa da govorim, ali jedno je sigurno, mi ćemo prihvatiti svaku odluku koju zvaničnici lige donesu.


Pogledaj: Počeli sa treninzima


– S obzirom da oficijelnih informacija još uvek nema sve ovo su, na neki način, samo pretpostavke i nagađanja. Naši fudbaleri su na pauzi, a šta će biti i kako će se sve ovo završiti, videćemo. Naravno, svi mi u klubu želimo da i u narednoj sezoni igramo u Vojvođanskoj ligi -Sever, a da li će tako i biti ostaje nam da vidimo. Sačekaćemo zvanični stav i odluke FSV i OFS Bačka Palanka, a nakon toga ćemo napraviti plan, šta i kako ćemo dalje – ističe Dušan Beljanski, trener „Krila Krajine“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here