Nova podela bodova na „Vavi“ (VIDEO)

OFK Bačka - Mačva 0:0

221
Izvor: ofkbacka.rs

BAČKA PALANKA: Juče (06.10.), sa početkom u 18:00 časova, odigrana je fudbalska utakmica 11. kola Prve lige Srbije, u kojoj je ekipa Bačke na stadionu Slavko Maletin „Vava“ ugostila ekipu Mačve iz Šapca, a meč je završen bez golova 0:0.


U utakmici je bilo dosta čvrstine i borbenosti, a moglo se videti i disciplinovano i odgovorno ispunjavanje taktičkih zadataka.

Bačka je počela malo agresivnije i u uvodnim trenucima susreta imala je blagu terensku inicijativu, ali kako je utakmica odmicala ekipa Mačve je bila ta ekipa koja je delovala brze i poletnije od izabranika Nikole Puače.

U prvih 45 minuta bilo je par poluprilika na obe strane, ali se na odmor otišlo bez golova. Bačka – Mačva 0:0.

U nastavku susreta ista meta isto odstojanje, uglavnom se igralo između dva kaznena prostora, bilo je tu poluprilika sa jedne i sa druge strane za promenu rezultata, ali je posle poslednjeg zvižduka arbitra Jerenića na semaforu stajalo „mršavih“ 0:0.

Bačka – Mačva 0:0

Gledalaca: 550
Glavni sudija: Jerinić Danilo
Pomoćnici: Novaković Novak i Jovičić Jovan
Žuti kartoni: Todorović, Dzodan (Bačka), Marjanović, Adamović (Mačva)

BAČKA: Mićanović, Perić, Milenković (od 78. min Janković), Kostić, Košanin, Levićanin (od 67. min Vještica), Karišić (od 78. min Tanasić), Todorović, Keča (od 20. min Dzodan), Mandić, Marković (od 67. min Ristovski)

MAČVA: Manojlović, Popović, Stevanović, Jevtić, Pešić, Gigić (od 67. min Trimanović), Belić, Marjanović, Mijailović (od 79. min Radovanović) O.), Tojčić, Mijailović, Adamović

Utakmicu 12. kola, fudbaleri OFK Bačke odigraće u Beogradu u sredu (13.10.), sa ekipom RFK Grafičar.

Pogledajte tabelu nakon 11. kola:

Foto: Screenshot

Pogledajte najzanimljivije momente utakmice:

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here