Obrovčani pune akumulatore

Fudbaleri "Borca 46" počeli pripreme

244

Ekipa „Borca 46“ iz Obrovca već dve nedelje vredno trenira pod rukovodstvom trenera Duška Zečevića.


Već je odigrana i jedna prijateljska utakmica sa ekipom „Budućnosti“ iz Paraga koju su Obrovčani rešili u svoju korist rezultatom 5:4. Oba trenera su na ovoj utakmici isprobavali igrače na koje računaju, a oni su pokazali dobru pokretljivost i odličnu efikasnost.

Što se tiče personalnih promena u igračkom kadru „Borca 46“, ekipu je napustio golgerter Vladimir Stanišić koji je pojačao ekipu „Kulpina“. U svoj matični klub se ovog leta vratio Balango iz „Budućnosti“ iz Mladenova, pa će tako braća Balango od jeseni igrati u istom timu.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

– U prošloj skraćenoj sezoni zbog epidemije korona virusa smo zauzeli visoko treće mesto u područnoj ligi Sombor, pa u novoj sezoni očekujemo još bolji plasman, kaže trener Obrovčana Duško Zečević.

– Imamo dobar igrački kadar i uz dobar rad nećemo propustiti priliku, ako nam se ukaže, da napadnemo i prvo mesto. Uprava kluba je obezbedila sve uslove za nesmetan rad, a zatvorila je i finansijsku konstrukciju za nastupajuće takmičenje koje počinje sredinom avgusta.

Do početka prvenstva područne lige Sombor Obrovčani će odigrati još pet kontrolnih utakmica koje će treneru Zečeviću poslužiti da formira dobar sastav za prvenstvenu trku.

– Imamo i dosta mladih fudbalera koji kucaju na vrata prvog tima, a na koje ozbiljno računamo. S obzirom da prelazni rok traje do 5. oktobra nije isključeno da ćemo imati još neko pojačanje, ali o tom potom, dodaje Duško Zečević.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here