OFK Bačka u krizi rezultata

U susretu sa Proleterom u Novom Sadu, Bačkopalančani će zatvoriti treće kolo

147
Foto: facebook/fkbacka.bp

Individualne greške skupo su koštale OFK Bačku, povratnika u društvo najboljih. Dva „poklonjena“ gola u dve utakmice su veliki luksuz i za bolje kotirane timove nego što je tim trenera Dejana Rađenovića.


– Teško je bilo po izuzetno zahtevnom terenu juriti rezultat i usput ne pogađati protivnički gol. Imali smo protiv Subotičana 2-3 lepe prilike da anuliramo prednost rivala i da situaciju stavimo pod svoju kontrolu. Kiks gol u drugom minutu i neiskorišćen jedanaesterac su, ispostaviće se, bili kobni po nas. Urkos tome, verovao sam u momke i ne mogu im zameriti na upornosti, zalaganju i težnji da stignu protivnika.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

– Dve prethodne utakmice su pokazale da posedujemo igru, stvaramo šanse, i pre bih rekao da smo zapali u krizu rezultata – objašnjava Rađenović i pokušava da ih opravda rečima da će trebati vremena da sve profunkcioniše i da se oslobode pritiska i odgovornosti nastupa u Super ligi.

U susretu sa Proleterom u Novom Sadu, Bačkopalančani će zatvoriti treće kolo. Gledajući učinak u protekla dva kola, gosti domaćinu dodaljuju ulogu favorita. – Prepuštam ulogu favorita Novosađanima kaže sagovornik „Srbijasporta“. Proleter je doveo dosta mladih i kvalitetnih igrača. Da pomenem samo Kovačevića, Bacanovića, bočne igrače Živojinovića i Babića, Ilića, tu je špic Mirosavljev… Igraju lepo za oko, napadački i moramo pronaći dovoljno motiva i jednom bezpoštenom borbom pokušamo da dođemo do prvih bodova.


Pogledaj: Bačka – Spartak 1:3 (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here