OFK Stari Grad – Radnički 1912 bez golova

Vojvođanska fudbalska liga

351

OFK Stari Grad – Radnički 1912

0:0

Bačka Palanka, stadion „Stari Grad“. Sudija Filip Todić (Ruma) 8. Žuti karton, Goronjić (Radnički 1912).

OFK Stari grad: V.Vlajić 7,5, M.Gluvić 7, Stojanović 6 (Matijašević 7), Tanasić 7,5, Zekić 7, Ž.Vlajić 7, Rodić 7,5, Ilić 7, B.Gluvić 7,5, Juhik 7,5, Krstić 7.

Radnički 1912: Pehilj 7,5, Tomić 6,5, Dučić 7, Avdić 7,5, (Lazić -), Pjošta 7, Stojaković 7, Despotović 7, Goronjić 7,5, Radovanović 6,5(Slavuljica 6,5), Antunić 7 (Molnar -).

Igrač utakmice, Petar Tanasić (OFK Stari grad) 7,5


Zanimljivu utakmicu, odigrali su Somborci i Bačkopalančani, kojoj su samo golovi nedostajali da utisak bude još povoljniji.

Prvu priliku da postignu gol imali su domaći fudbaleri. U osmom minutu, pokušao je Zekić sa 17 – 18 metara, ali je lopta otišla iznad gola u gol – aut. Nešto kasnije, u trinaestom minutu ponovo su Bačkopalančani bili u situaciji da zatresu mrežu Somboraca. Međutim, Krstić nije bio dovoljno precizan, pa je lopta pored desne stative Pehilja završila u gol – autu. Kapiten Starog grada, Žarko Vlajić, izveo je 20. minutu slobodan udarac sa 22 – 23 metra, ali je lopta otišla izvan okvira gola, golmana Pehilja. Poslednju priliku u prvom poluvremenu, domaći su imali u 28. minutu. Najbolji pojedinac na utakmici Petar Tanasić je šutirao, ali je lopta pored leve stative otišla u gol – aut.

Tokom drugog poluvrermena prilka za postizanje golova, bilo je na obe strane. Najveću je imao u kapiten Somboraca Ognjen Šveljo, koji je u 85. minutu uputio udarac ka golu, ali je lopta pored desne stative gola golmana Vuka Vlajića otišla u gol aut.

Kada se sve sabere, nerešen rezultat je i najpravedniji ishod ove utakmice, koja je od veće važnosti bila za domaću ekipu.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]


Pogledaj: Bačka poražena od Zlatibora (VIDEO)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here