Omladinske škole OFK Bačka i FK Crvena zvezda potpisale protokol o saradnji

591
Foto: Facebook/ Omladinska škola OFK Bačka

Omladinske škole FK CRVENA ZVEZDA i OFK BAČKA potpisale su u ponedeljak, 9. novembra u medija centru stadiona „Rajko Mitić“ protokol o poslovno-tehničkoj saradnji.


Ovim potpisom stiglo je priznanje omladinskoj školi OFK Bačke za odličan rad poslednjih godina koji je prepoznao i jedan od najvećih klubova na Balkanu.

Kako je istakao koordinator omladinske škole FK Crvene zvezde, Vladimir Cvjetičanin, za FK Crvenu Zvezdu je posebno važno što je omladinska škola superligaša iz Bačke Palanke potpisala sporazum o saradnji i istakao je da koliko god da mi prepoznajemo značaj rada omladinske škole FK Crvene zvezde, toliko i rukovodstvo omladinske škole FK Crvena zvezda uviđa vrednost naše škole fudbala.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović, izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem protokola o poslovno tehničkoj saradnji i istakao je da bi voleo da u budućnosti vidi nekog od naših igrača u dresu prvog tima FK Crvene zvezde. Omladinska škola OFK Bačke od danas postaje regionalni centar u kojem će stasavati najveći talenti sa prostora jugozapadne Bačke i time omogućiti deci naše škole fudbala da jednog dana postanu igrači jednog od najvećih srpskih klubova čiji je brend prepoznatljiv, ne samo na Balkanu, nego i u Evropi.


Pogledaj: OFK BAČKA – RAD (0:1) – Linglong Super liga 2020/21, 14 kolo (VIDEO)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here