Pantić evrogolom doneo bod Bačkoj (VIDEO)

JAVOR – BAČKA 1-1 (0-1)

445

U subotu (03. 04.) je u Ivanjici odigrana fudbalska utakmica u okviru 29. kola Superlige Srbije, u kojoj je ekipa Javora ugostila ekipu Bačke. Meč je završen nerešenim rezultatom 1:1, na poluvremenu 0:1.


Glavni sudija: Lazar Lukić
Pomoćnici: Dragan Bogićević i Boban Banović
Strelci :0-1 Pantić (3. min) 1-1 Luković i (77. min)
Žuti kartoni: Doucouore, Pavišić, Balabanović (Javor), Milojević, Živić, Ratković, Eskić (Bačka)

JAVOR: Lazović, Vico (od 46. min Tanko), Daocoure, Nikolić, Jevremović, Maričić, Pavišić, Balabanović, Ostojić, Luković, Ilić

BAČKA: Milojević, Paradjina (od 69. min Mitrović), Živić, Radjen, Pantić, Njamculović (od 59. min Eskić ), Ratković (od 90.min Svarups), Zdravković, Zličić (od 69.min Pisačić), Stojanović, Nedeljković


Po veoma lošim vremenskim uslovima i teškom terenu veliku borbu za bodove vodili su Javor i Bačka.

[rev_slider alias=“petrusha“][/rev_slider]

 

Tek što je glavni arbitar ovog susreta Lazar Lukić dao znak za početak utakmice Bačka je povela sa 1-0 evrogolom Marka Pantića sa nekih 35-40 metara.

Domaći igrači su pokušavali da se vrate u utakmicu ali su igrači Bačke mudro čuvali stečeno vođstvo. Bilo je prilika za promenu rezultata, ali se na odmor otišlo sa prednošću Bačkopalančana od 1-0.

U nastavku susreta Javor je krenuo na sve ili ništa, pokušavajući da što pre dođe do izjednačenja, međutim Bačkopalančani su odličmo stajali na terenu i pokušavali iz kontre i polukontre da ugroze gol Lazovića.

U 77. minutu susreta glavni arbitar ovog susreta pokazao je na belu tačku u kaznenom prostoru Bačke. Siguran egzekutor najstrože kazne bio je Luka Luković i tako postavio konačan rezultat ovog susreta Javor – Bačka 1-1.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here