Pet novajlija u OFK „Bačka“

Bačkopalanački fudbalski superligaš se pojačao u zimskom prelaznom roku

1515
Foto: OFK Bačka

Nakon što je sportski sektor OFK „Bačke“ po završetku jesenje polusezone u Superligi raskinuo saradnju sa deset igrača, u zimskom prelaznom roku su se u klubu prihvatili nimalo lakog posla da nađu njihove zamene.


Za sada je bačkopalanački superligaš potpisao ugovore sa pet igrača, a biće pojačanja još. Novi članovi OFK „Bačke“ su postali: golman Vukašin Pilipović, Nikola Nedeljković, Rjohei  Mijazaki, Kaspars Svarups i Nemanja Lakić Pešić.

Vukašin Pilipović

Dvadesetjednogodišnji golman je praktično član novosadske „Vojvodine“, koji je u Bačku Palanku došao iz subotičke „Bačke 1901“.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Nikola Nedeljković

Nedeljković igra na poziciji centralnog veznog igrača. Ovaj iskusni tridesetogodišnji igrač je stigao iz „Novog Pazara“, a pre toga je bio član „Zlatibora“, „Bežanije“, „Dobanovaca“ „Rakovice“, „Radničkog“ iz Obrenovca i jednog austrijskog kluba.

Rjohei Mijazaki

Dvadesetpetogodišnji Japanac igra na poziciji desnog spoljnjeg. U Bačku Palanku je stigao iz Malezije iz kluba Melavati.

Kaspars Svarups

Svarups ima nepunih 27 godina i igra na poziciji centarfora. U OFK „Bačku“ je stigao iz letonskog „Ventspilsa“, a pre toga je bio član nekoliko klubova u Letoniji.

Nemanja Lakić Pešić

I Nemanja Lakić Pešić (29) je iskusni štoper koji dolazi iz estonske „Levadije“. Pre toga je bio član kruševačkog „Napretka“, „Voždovca“, indijske „Kerale“, austrijskog „Kapfenberga“…


Pogledaj: Stižu milioni na Marakanu: Ponuda za Vukanovića iznenađujuća

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here