Pobednik ekipa „Guljaš agrar“ iz Silbaša

Turnir u malom fudbalu „Pivnice 2021“

1108
Foto: Pebednička ekipa "Guljaš agrar" (Izvor: Nedeljne novine)

PIVNICE: Na turniru u malom fudbalu „Pivnice 2021“, koji je trajao od 1. do 15. jula, učestvovalo je deset ekipa.


Na kraju je prvo mesto zauzela ekipa „Guljaš agrar“ iz Silbaša, drugoplasirana je bila ekipa JKP „Usluge“ iz Karavukova, a treće mesto je zauzeo domaći tim „Podrum Pivnice“.

Proglašeni su i najbolji pojedinci na turniru. Prvi strelac je Aleksandar Pisarov iz pobedničke ekipe, najpouzdaniji golman je Jovo Grče iz „Guljaš agrara“, a najbolji igrač turnira je Vladimir Ilić iz JKP “Usluge“ iz Karavukova.

– S obzirom na prethodne godine, kada je bilo šesnaest ekipa na našem turniru, i nismo zadovoljni ovogodišnjim brojem ekipa, jer su nam u termin „uleteli“ turniri u Ratkovu, Baču i Selenči. Poseta je, s druge strane, bila rekordna, pogotovo na finalnoj večeri kada su se igrali mečevi za prvo i treće mesto – kaže Dalibor Milec, ispred organizatora turnira FK „Slavija“.

U Pivnicama je i ove godine u junu odigran turnir za najmlađe fudbalere koji je trajao dva vikenda. Naime, 19. juna su se nadmetali igrači rođeni 2009.godine, a dan kasnije se takmičila generacija 2011. godine. U subotu, 26. juna su igrali fudbaleri rođeni 2010.godine, a u nedelju fudbaleri rođeni 2012. godine.

Kada je u pitanju najstarija generacija (2009.) takmičilo se deset ekipa. Prvo mesto u ovom uzrastu je osvojila OFK „Bačka“, ispred CFK „Vrbas“ i trećeplasiranih „Krila Krajine“.

U 2010. godištu se nadmetalo četrnaest ekipa. Pobedila je ekipa „Petrika“, drugo mesto zauzeo je „Omladinac“ iz Stepanovićeva, a treća je bila „Tatra“ iz Kisača.

U 2011.godištu je bilo prijavljeno deset ekipa. Prvo mesto su zauzeli igrači OFK „Odžaci“, drugi je bio „ODR“ iz Petrovaradina, a treći „Dunav BP“ iz Bačke Palanke.

U najmlađoj generaciji 2012.godišta takmičilo se četrnaest ekipa. Trijumfovali su fudbaleri CFK „Vrbas“, drugoplasirani je bio „Kulpin“, a na treće mesto se plasirao „Tekstilac“ iz Odžaka.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here