Покушај консолидације ОФК Бачке

Након напуштања клуба од стране свих играча и тренера

4100
Фото: БАП ВЕСТИ

БАЧКА ПАЛАНКА – После осам сезона проведених у Супер и Првој лиги, ОФК Бачка ће поново играти у Српској лиги, Војводина. Сви играчи и тренери су напустили „Ваву“, као и доташњи челници клуба. Морало је брзо да се реагује и 12. јула одржана је Ванредна скупштина клуба.

Уместо досадашњег председника Лазара Вјештице, кормило је преузео Драган Танкосић, његов заменик је Милош Марић, а потпредседник Раде Јелић. Кооптиран је Управни одбор од осам чланова у који су, поред Танкосића, Марића и Јелића, Душан Станић, Дејан Ђурић, Горан Беатовић, Срђан Илибашић и Горан Ивеља. Управни одбор је за спортског директора изабрао Димитрија Бјелоша и шефа стручног штаба Милана Митровића, који је водио Раднички из Шида, ЧСК из Челарева и био помоћни тренер док су Паланчани били суперлигаши. Новом тренеру Митровићу у раду ће помагати Обрен Чучковић и Стево Кнежевић.

У среду (13.07.) је Митровић обавио прву прозивку на коју се јавило 19 играча. Прва брига спортског директора и стручног штаба биће формирање првог тима, а предузимају се активности да се оживи и унапреди рад омаладинског погона.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here