Полиција испратила бачкопаланачког судију Дражића (ВИДЕО)

Полиција и „марица“ су у вечерњим сатима испратили судије.                              

6361

Прошло коло било је веома узбудљиво и на теренима нижих лига Србије. Тако је у ПФЛ Сомбор на програму био један од дербија четвртог кола између Црвенке и Хајдука из Стапара, који је био драматичан и током, али и после утакмице.


Дуел се завршио поделом бодова, 2:2, а овим исходом су задовољнији гости, без обзира што су крај сусрета дочекали са три играча више.

Наиме, главни судија Милош Дражић из Бачке Паланке је показао је чак три црвена картона домаћим играчима, од којих два већ у првих пола сата игре! Како су саопштили из табора Црвенке, два од три црвена картона показао је само због приговора. Уз све то Дражић је досудио и пенал за госте. И поред свега тога, Црвенка је била на прагу победе, јер је имала предност од 2:1.

Највише беса код домаћих играча и публике изазвала је надокнада утакмице у трајању од 10 минута, а у том периоду Хајдук је искористио знатну бројчану предност и стигао до изједначења. И током судијске надокнаде било је доста прекида па је утакмица укупно трајала скоро 110 минута!

Фудбалери Црвенке заслужују све речи похвале шта су све издржали од стране судије Милоша Дражића. Скандалозно и срамно суђење које одавно није виђено на овом стадиону.

Црвенка – Хајдук (С) 2:2 (2:1)

ЦРВЕНКА: Стадион „Милорад Џомба“. гледалаца 400.  Судија:  Дражић (Бачка Паланка),  стрелци:  Јовановић у 20.  и 39.  за Црвенку, а Лукић (из једанаестерца) у 24.  и Стојшић у 89.  минуту за Хајдук.  Жути картони:  Симић,  Радмановић,  Манојловић,  Зелић,  Ми.  Керекеш,  Ма.  Керекеш (Црвенка),  Ф.  Ковачев (Хајдук).  Црвени картони:  Ивић у 5.  Зелић у 28.  и Симић у 52.  минуту (Црвенка).

ЦРВЕНКА:  Гостовић 8,  Петрић 8, Ивић -, Чвокић 8 (од 84.  Божичић 8),  М. Суботић 8,  Манојловић 8, Радмановић 8, Јовановић 8 (од 75.  Ма.  Керекеш 8), Симић 8, Зелић -, Фаћол – (од 8.  Ми.  Керекеш 8).

ХАЈДУК:  Рашета 6, Борић 6, Сандић 6, Манчић 6, Ердеи 6, Пекез 7,  Н.  Ковачев 7,  Ф. Ковачев 6 (од 46.  Ожеговић 7), Стојшић 7,  Бајчев 7, Лукић 7

„То и такво дељење „правде“ Црвенка и Црвенчани нису заслужили. Без искључених Ивића у 5. Зелића у 28. и Симића у 52.  минуту и Фаћола од 8. минута након погибљеног старта једног од гостујућих играча. Црвенка није претрпела пораз. Напротив борила се против силе и неправде и на крају – победила. Јер и овај нерешен резултата више је од самог бода.

Утакмица је окончана након 110 минута, бурних реакција присутних посетилаца и врсних познавалаца фудбала а полиција и „марица“ су у вечерњим сатима испратили судије“ – о овом догађају писао је Дневник.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here