Poraz Bačke u Subotici (VIDEO)

Spartak - Bačka 1-0

199

Gradski stadion u Subotici
Glavni sudija: Djordje Maksimović
Pomoćnici:Dragan Peranović i Ivan Mikalački
Strelci: Furtula 40. min 1-0
Žuti kartoni: Šimura, Vidović (Spartak), Mijatović, Mitrović , Kazačoks (Bačka)

U okviru 20. kola Ling Long Superlige Srbije danas su se na gradskom stadionu u Subotici sastale ekipe Spartaka i Bačke.

Po izuzetno hladnom i vetrovitom vrememu obe ekipe pružile su dosta dobru igru. Spatak je bio za nijansu bolja i agresivnija ekipa koja je u većem delu susreta delovala opasnije, a gosti su se odlučili za nešto defanzivniju taktičku varijantu, te su se odlučili da igraju na polu kontre i kontre.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Bilo je tesko igrati po skoro pa zaledjenom terenu. Igralo se uglavnom na sredini terena, Backa je imala u prvoj polovini prvog dela igre više loptu u nogama, ali igraci u crvenim dresovima nisu uspevali da stvore ozbiljniju šansu pred golom domaćina.

U 40. minutu Spartak je poveo golom Furtule posle prve prave akcije domaćih fudbalera. Tim rezultatom se otišlo na odmor.

U nastavku susreta Spartak pojačava ritam i stvara nekoliko izglednih šansi za gol, medjutim Milojević i njegovi saigrači iz zadnje linije bili su prisebni i sprečili igrače Spartaka da uvećaju vođstvo.

Bačka se odlučila na igru iz kontanapada i u drugih 45. minuta uspela je tri puta ozbiljno da pripreti golmanu Dujmoviću, ali je mreža domaćih ostala netaknuta.

Na kraju Spartak – Bačka 1-0. Bodovi ipak ostali u Dudovoj šumi.

SPARTAK: Dujmović, Dundjerski, Srećković (od 82. min Branković), Furtula, Tekijaški, Tufegdzić, Vidović, Marčić, Jovanović (od 71. min Jočić), Šimura, Milošević (od 70. min Savković)

BAČKA: Milojević, Paradjina, Mijatović (od 81. min Pantić), Zdravković, Mitrović, Zličić (od 57. min Stojanović), Ratković, Eskić (od 81. min Pisačić), Kaspars (od 66. min Ašćerić), Kazačoks (od 57. Žakula), Nedeljković

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here