Продужили сарадњу са играчима и Митровићем

370

БАЧКА ПАЛАНКА: Српсколигаш из Бачке Паланке, ОФК „Стари град“, је још увек на зимској паузи. Међутим, паузе за агилну управу клуба нема и она је већ направила неколико корака у прелазном року.


Најважнија ствар је да је продужена сарадња са шефом стручног штаба Миланом Митровићем који има завидног тренерског искуства. Паланчани се уздају да ће са Митровићем на клупи на пролеће изборити опстанак у Српској лиги, група „Војводина“.

Поред Митровића, ОФК „Стари град“ је продужио сарадњу и са најискуснијим играчима у екипи: Иваном Кнежевићем (31 година) и Зораном Ракићем (34). Ова два играча својим искуством имају велики утицај на екипу, па Митровић са правом каже да су његова десна и лева рука.

Сарадња је продужена и са везним играчем и првим стрелцем екипе Луком Костићем, као и браћом Глувић, Миљаном и Бојаном. Такође, дрес бачкопаланачког српсколигаша ће на пролеће носити и Милош Илић и Дамјан Родић.

ОФК „Стари град“ је после јесењег дела првенства Српске лиге – Војводина, заузео претпоследње, петнаесто место у лиги са 12 освојених бодова. Међутим, Паланчани имају реалне шансе да се изборе за опстанак у лиги. Наставак првенства следи 6. марта.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here