Proglašeni šampioni u konkurenciji pionira i juniora za 2020. godinu

1016
Foto: Kajakaški savez Srbije

Drugog dana Ekipnog i pojedinačnog prvenstva Srbije i Vojvodine, (04.09.) proglašeni su šampioni u konkurenciji pionira i juniora.


Na „Tikvari“ u Bačkoj Palanci drugog dana takmičenja veslane su finalne trke u konkurenciji pionira i juniora na sve tri distance.

Prvenstvo Srbije

Prvak Srbije u ekipnoj konkurenciji u kategoriji juniora za 2020. godinu je KK „Zorka“ iz Šapca. Drugo mesto zauzeo je KK „Tarkett“, dok je KK „BSK“ ekipni šampionat završio na trećem mestu.

U kategoriji pionira trijumfovao je KRK „Tisin cvet“ sa prednošću od 2 boda u odnosu na KK „Tarkett“. Treće mesto pripalo je KK „Dunav“ koji je sakupio 1.5 poen manje.

Pojedinačne i ekipne rezultate Prvenstva Srbije možete pronaći klikom OVDE.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Prvenstvo Vojvodine

Najviše razloga za zadovoljstvo u kategoriji juniora imao je domaći KK „Tarkett“ koji je i trijumfovao ekipnoj konkurenciji. Drugo mesto pripalo je KKK „Vojvodina“, dok je treće mesto zauzeo KRK „Tisin cvet“.

U kategoriji pionira u ekipnoj konkurenciji trijumfovao je KK „Dunav“. KK „Tarkett“ sa 2.5 boda manje zauzeo je drugo mesto, dok je treće mesto pripalo KRK „Tisin Cvet“.

Pojedinačne i ekipne rezultate Prvenstva Vojvodine možete pronaći klikom OVDE.

Trećeg dana takmičenja u Bačkoj Palanci veslaće se kvalifkacione trke na sve tri distance u kategorijama kadeta i seniora. Poimenične startne liste možete pronaći klikom OVDE.


Pogledaj: Sa Prvenstva Srbije i Vojvodine u kajaku i kanuu (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here