Prva pobeda Bačke u eliti (VIDEO)

954

BAČKA PALANKA: Do prvog trijumfa u ovoj sezoni stigla je ekipa Bačke, koja je u Bačkoj Palanci savladala Voždovac sa 2:1. Zanimljivo, sva tri gola na meču postignuta su u prvih devet minuta. Dvostruki strelac za domaćina bio je Nikola Žakula, dok je konačan rezultat postavio Marko Živković.


Bačka i Voždovac odigrali su jednu borbeno i čvrstu utakmicu, pravu prvenstvenu gde su obe ekipe ušle u utakmicu otvorenog “garda” želeći da iz ove utakmice izađu sa celim plenom, tj. osvoje sva tri boda.
Žakula je već posle prvog napada domaćih zatresao mrežu gostiju za vođstvo Bačke od 1-0. Osokoljenim brzim vođstvom, igrači Bačke su na semaforu u 8. minutu imali duplirano vođstvo 2-0, a strelac je ponovo bio Žakula.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Gosti sa Dušanovca su odmah u sledećem minutu uzvratili i golom Živkovića smanjili rezultat na 2-1. Igralo se dosta otvoreno, stvarale su se šanse pred jednim i pred drugim golom, ali do odlaska na prtnaestominutni odmor između dva poluvremena otišlo rezultatom u korist “Plavih” 2-1.

U nastavku gosti su pokušavali da izjednače rezultat ali je poslednja linija “Plavih” bez greske rešavala sve opasnosti pred golom Alekse Milojevića. Bačka se opredelila za igru na kontre i polukontre i u par navrata opasno ugrozila gol Ilića, ali na semaforu se rezultat do kraja susreta nije menjao.


BAČКA: Milojević, Jovanović, Кlisura, Zdravković, Škorić, Žakula (od 86. min Tomović), Eskić, Velemir (od 71. min Paradjina), Zličić (od 77. min Lazović), Djordjević, Mijatović.

VOŽDOVAC: Ilić, Gajić, Vujinović, Lasickas, Putinčanin (od 57. min Ajdinović), Cvetičanin (od 61. min Stojsavljević), Stojčev, Nišić, Milosavljević (od 57. min Djorić), Živković, Pejčinović (od 46. min Milović)


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here