Raspoloženi Despotovčani, Naša zvezda u goleadi bolja od Sokola

607

Minulog vikenda počelo je prvenstvo u Opštinskoj ligi Bačka Palanka. Ovo je bila prilika da stručni štabovi procene u kakvoj su trenutnoj formi fudbaleri ali i njihovi rivali.


Bačka (D) – Mladost 5:1 (2:0)

DESPOTOVO: Igralište Bačke, sudija Dudok (Gložani). Strelci: Lukić u 10, Sekeruš u 32, Zelin u 55, Malacko u 64. i Šimun u 78. za Bačku, a Ćulibrk u 59. za Mladost.

BAČKA: Vučenović, Budić (Paroški) Marković, Zelin, Đakovi, Milić, Kapetanov, Lukić, Sekeruš, Malacko, Šimun (M. Lukić).

MLADOST: Nedić, Kovačević, Fin, Babić, N. Đukić, S. Đukić, Stefanović, Ćulibrk, Doroški, Stanković (Uščumilić), Zagorčić.

Bila je to više borbena igra, a, rezultat na kraju je bio realan.A, u pobedničkoj ekipi, najbolji pojedinac bio je neuhvatljivi Zelin. Bio je nerešiva enigma za gostujuću odbranu, i dobar asistent za svoje saigrače.

G. Ćulibrk

Bačka 1945 – Slavija 6:0 (2:0)

BAČKA PALANKA: Stadion Stari grad, sudija Malić (Bačka Palanka). Strelci: Ahmetović, Pavlović u u 42, 50, 71. i 83. i Štajn u 75. minuti. Crveni karton: Jovanović (Slavija).

BAČKA 1945: Jarićić, Nikić, Balinović, Lukač, B. Bjeloš, Gostović, Ahmetović, D. Bjeloš, Miškov, V. Karpov, Pavlović (Štajn).

SLAVIJA: Drača, Duspara, Sekulić, Delić, Kutina, Naumov, Obrenović, Vasiljević, Jovanović, Nađ, Čuport.

Domaćini su igrali odlično, stvarali šanse, a konačan rezultat mogao je biti još ubedljiviji.

V. Karpov

Neštin – Proleter 5:0 (3:0)

NEŠTIN: Igralište Neština, sudija Bojanić (Bačka Palanka). Strelci: Valentik u 12. i 74, Božin u 16, Vukmirović u 28. i Ćulibrk u 80. minutu.

NEŠTIN: Jakšić, Savić, Budelko, Ćulibrk, Fabri, Vukmirović, Moravac, Sič, Valentik, Vasilić, Božin.Igrali su još Šmit, Vujović i Gnjatović.

PROLETER: Jelača, Herbotić, Končar, Šešum, Kalaba (Batez) Lazarević (Stojanov), Kolenc, Pelenioš (Peleniš), Popadić, Kajtez, Maksimović.

Igralo se fer i korektno. Gosti iz Karađorđeva, dok su imali snage, donekle su i mogli parirati razrigranim i raspucanim domaćinima.

N. Vasilić

Bački hajduk – Orlovi 2:0 (1:0)

BAČKO NOVO SELO: Igralište Bačkog Hajduka, suđa Jekić (Bač). Strelci: Radić u 3. i Grubješić u 80. minutu. Crveni karton: Dovičin (Orlovi).

BAČKI HAJDUK: Njenjić, M. Janović, Hayić, Petrović, I. Janović, Bajić, Nikolić, Drinić, O. Živanović, Badivuk, Radić.Igrali su još: D. Živanović i Grubješić.

ORLOVI: D. Gašić, Bršadinac, Benka (Dovičin), Maletin (Malešić), M. Gašić, Prolić (Prolić), Jajčević, Avramović, Antonić, Bundalo.Igrali su još Đelič, Uzdrov, Lazin.

Utakmica interesantna, ali na momente i veoma borbena. Radić je postigao gol iz odbitka, a Grubješić posle brze kontre.

Rezultati i tabela nakon 1. kola

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here