Реми Бачке и Младости ГАТ, „плави“ пред новим изазовом

Нова припремна утакмица на стадиону „Старог града“ у Бачкој Паланци

361
Фото: ofkbacka.rs

Бачка је у среду (26.01.), на стадиону у Челареву, одиграла своју прву припремну утакмицу, спремајући се за наставак пролећног дела првенства у Првој лиги Србије, а противник је била екипа Младости ГАТ из Новог Сада.


Бачка је током читавог тока меча имала теренску иницијативу и прва је дошла до погодка преко Дина Шарца у 24 минуту. Домаћи фудбалери успели су да изједначе у 33. мин из једанаестерца, голом Секулића. Оба тренера дала су шансу свим играчима поделивши им минутажу у оба полувремена по 45 минута.

У дуелу са екипом Младости Гат, Бачка је извела следећи састав: Тороман, Јелић, Вјештица, Мажић, Радовић, Илић, Миленковић, Шарац, Златковић, Станисављевић, Мандић. У другом полувремену играли су: Мићановић, Богдановић Ву, Богановић Ве, Кошанин, Петрић, Луковић, Кеча, Левићанин, Марковић, Тодоровић.

Нова припремна утакмица на стадиону „Старог града“ у Бачкој Паланци

У суботу (29.01.) са почетком у 13 часова на терену са вештачком травом, стадион ОФК „Стари Град“, Бачка ће играти своју другу контролну утакмицу и то против екипе Текстилца из Оџака. Ово ће бити друга провера пуленима Николе Пуаче у припремном периоду за наставак пролећне трке за бодове у Првој лиги Србије.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here