Samo da pandemija prođe, biće fudbala

Marko Nešticki šef stručnog štaba OFK "Stari grad"

1125
Foto: Dnevnik/ J. Pucovski

Fudbaleri OFK „Starog grada“ se nakon dve odigrane utakmice u prolećnom delu Vojvođanske lige -Sever nalaze se na prinudnom odmoru.


U prva dva kola nastavka prvenstva Bačkopalančani su zabeležili dve pobede. Savladali su „Bajšu“ kao domaćini sa 3:1 i u gradskom derbiju „Krila Krajine“ sa 4:0. U ovom trenutku „žuto – plavi“ se nalaze na drugom mestu na tabeli sa 34 osvojena boda.

Marko Nešticki

OFK „Stari grad“ je u okviru osamnaeste prvenstvene runde trebao da na svom stadionu dočeka odžački „Tekstilac“, ali ta utakmica zbog pandemije korona virusa nije odigrana.

[wonderplugin_slider id=64]

 

– Veoma dobro smo startovali u nastavku prvenstva Vojvođanske lige – Sever. Sa dve pobede u dva odigrana prvenstvena kola uspeli smo da se popnemo na drugo mesto na tabeli uz 34 osvojena boda. Zbog korona virusa prvenstvo je prekinuto, a da li će i kada će biti nastavljeno to u ovom trenutku niko nije u stanju da kaže. Mi smo u situaciji, baš kao i ostali klubovi, da čekamo šta će i kako će dalje biti. Velika nam je želja kao i ostalim sportistima, i ne samo sportistima, da sve ovo što pre prođe i da se nastavi prvenstvena trka za bodove, ističe Marko Nešticki, šef stručnog štaba OFK „Stari grad“.

Pogledaj: Pred Davorovim devojčicama lepa budućnost

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here