Šampion rutinski savladao „Plave“ (VIDEO)

Bačka - Crvena zvezda 0-5

176

Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Glavni sudija: Marković Momčilo
Pomoćnici: Stojanović Ivica i Olajoš Nad Mateja

Strelci: 0-1 15. min Pavkov, 0-2 24. min Gavrić 0-3 32. min Petrović 0-4 36. min Gavrić 0-5 87. min Ivanić. Žuti kartoni: Eskić (Bačka)

Zvezda rutinski, Zvezda šampionski. Tako bi se mogla danas oceniti igra izabranika Dejana Stankovića nad mladom i poletnom ekipom Bačke koja je želela da se pokaže u najboljem svetlu i pruži svoj maksimum protiv šampionskog sastava kakav je Crvena zvezda.

Posle uvodnih desetak minuta ispitivanja snaga, posle jednog prekida sa boka, Pavkov je odlično skočio i savladao Milojevića za 1-0 a igrao se 14. min.

Nije se mnogo čekalo na drugi pogodak Zvezde. Posle jedne lepe akcije Gavrić je sa nekoliko metara spustio loptu u mrežu za 2-0, igrao se 22. min. Pokušavali su izabranici Ivana Stojkovića da dođu do igre i zaista se mladoj i poletnoj ekipi Bačke ne može ništa zameriti na angažovanju, borbi, želji, htenju, ali ispred sebe su imali razigranu ekipu Zvezde koja je u 32. minutu vodila već sa 3-0 odličnim pogotkom Njegoša Petrovića koji je sa nekih 18 metara postigao evro gol unevši i loptu i golmana domaćih Milojevića u gol. Na poluvreme se otišlo rezultatom 4-0 za Crvenu zvezdu. Gavrić je svojim drugim pogodkom u 36. minutu možda i najavio katastrofu Bačke, ali….

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

U drugih 45. minuta Zvezda je spustila ritam utakmice i igrala sa spuštenim gardom. Dejan Stanković je izvršio neke planirane izmene i pored nekoliko povoljnih šansi koje nisu iskorišćene, Zvezda je ipak uspela da u 86. minutu stavi tačku na ovu utakmicu 5-0 u 86. minutu gol “rezerviste” Mirka Ivanića za konačnih Bačka – Crvena Zvezda 0-5.

Imala je i Bačka u drugom poluvremenu neke svoje situacije za postizanje pogotka ali nisu uspeli u tome. Najveća dobit Bačke na današnjoj utakmici je pružena šansa igračima iz omladinske selekcije Trifunoviću, Zindoviću i Prokopoviću da uzmu učešće u samoj utakmici protiv šampiona Srbije, ekipe Crvene zvezde.

Na kraju, Bačka – Crvena zvezda 0-5 i rutinska pobeda crveno-belih.

BAČKA: Milojević, Paradjina, Mihailović (od 67. min Miyazaki), Nedeljković, Njamculović (od 82. min Trifunović), Zličić (od 63. min Ilić), Ratković (od 82. min Zindović), Stojanović, Aleksić (od 82. min Proković), Eskić, Mijatović

CRVENA ZVEZDA: Popović, Degenek, Pankov, Gavrić (od 64. min Ivanić), Gobeljić, Nikolić, Srnić (od 64. min Gajić), Petrović, Pavkov (od 64. min Falćineli), Kanga (od 45. min Katai), Vukanović (od 45. min Ben)


Pogledaj: OFK Bačka kažnjena sa 200.000 dinara

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here