Slađi deo kolača odlazi u Lučane (VIDEO)

Bačka – Mladost 1-1 (1-0)

163

BAČKA PALANKA: Po izuzetnom vremenu za ovo doba godine i odlično pripremljenom terenu za igru danas su se u okviru 26. kola Ling Long Superlige Srbije sastali Bačka i Mladost iz Lučana.


Obe ekipe u ovu utakmicu su ušle s namerom da osvoje sva tri boda. Bačka je otvorila bolje utakmicu i bila je agresivnija u polju. S druge strane gosti iz Lučana bazirali su se na svoje najače oružje polukontre i kontre i čekali su šansu da ugroze gol domaćih. Bačka je bila konkretnija. Imali su “Plavi” nekoliko dobrih situacija da ugroze gol Milovića, ali su to tek uspeli pred kraj prvog dela igre kada je Žakula savladao Milovića za vođstvo domaćih od 1-0, igrao se 41. minut susreta. Sa tim rezultatom otišlo se na odmor.

U drugih 45. minuta Mladost je ušla konkretnije i agresivnije. Ulaskom Obijore Odite Lučanci su zaigrali angažovanije i kao plod takve igre došlo je izjednačenje rezultata na 1-1 golom defanzivca Šatare. Igrao se 63. minut susreta.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Pokušavale su obe ekipe da dođu do nove prednosti ali nisu uspele u svojoj nameri iako je bilo povoljnih situacija pred oba gola. Na kraju, Bačka – Mladost 1-1 možda i najrealniji ishod ovog susreta.

Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Glavni sudija: Pavle Tomić
Pomoćnici: Goran Beljin, Mioš Miškeljin
Strelci: 1-0 41. min Žakula 1-1 63. min Šatara
Žuti kartoni: Jovanović, Ratković, Zdravković (Bačka), Leković, Regan (Mladost)

BAČKA: Milojević, Paradjina, Mijatović, Zdravković (od 65. min Jovanović), Nedeljkovivć, Pantić (od 78. min Kazačoks), Eskić, Žakula, Lakić-Pešić, Ratković (od 85. min Ašćerić), Kaspars (od 73. min Ivančević)

MLADOST: Milović, Šatara, Kos (od 54. min Odita), Leković, Jovanović P, Jovanović S, Mićević, Regan, Ješić, Bojović, Radivojević


Pogledaj: Hercegovac bolji od Mladosti iz Apatina. Tovarišani do boda sa ČSK-om

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here