Stasavaju Vesini sokolovi

ŠF "Soko" iz Nove Gajdobre

866
Izvor: Nedeljne novine

NOVA GAJDOBRA: Fudbalska škola FK „Soko“ iz Nove Gajdobre postoji tek pola godine, a okupila je trideset članova – 28 dečaka i dve devojčice uzrasta od 2006. do 2014.godišta.


Sa decom kao trener radi bivši fudbaler tadašnjeg „Mladog zadrugara“, „Crvene zvezde“ i nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Veseljko Trivunović koji je svojim autoritetom uticao da se veliki broj dece uključi u rad škole.

[rev_slider alias=“slider-3″][/rev_slider]

 

– Ima dobre dece sa evidentnim potencijalom, ali treba tu i dosta rada. Ništa ne može da se postigne preko noći, tek za par godina možemo očekivati nešto više. Ovo je velika stvar za selo, jer predstavlja bazu FK „Soko“, kaže Veseljko Trivunvoić trener u ŠF „Soko“ iz Nove Gajdobre.

Iako škola fudbala postoji tek pola godine, u Novoj Gajdobri planiraju da se na leto uključe u redovno takmičenje za ovaj uzrast na nivou opštine.

– Sada treba da krenemo sa takmičenjem Mini maksi lige. To je prvo takmičenje za ovu decu i tu nemamo izražene ambicije niti rezultatski pritisak. Cilj nam je da deca osete igru i uživaju u fudbalu, naglašava Veseljko Trivunović.

Poznato fudbalsko ime na prostorima Srbije tako prenosi svoje bogato fudbalsko znanje i iskustvo na mališane, da jednog dana i oni postanu dobri fudbaleri.


Pročitaj: Pobeda Hercegovca u derbiju prvenstva

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here