Što pre se vratiti u Područnu ligu

Fudbaleri „Slavije“ iz Pivnica počeli pripreme

925
Izvor: Nedeljne novine

Na opšte iznenađenje je ekipa „Slavije“ prošle sezone ispala u MFL Bačka Palanka. Malo ko je očekivao takav ishod.


Ekipa koja je većim delom sezone bila u gornjem delu tabele, finiš prvenstva je odigrala slabo i završila na mestu koje vodi u niži rang.

Pivničani su pripreme za nastupajuću sezonu u opštinskoj ligi Bačka Palanka počeli 17. jula. Najveće pojačanje „Slavije“ je dolazak trenera Igora Korlata, nekadašnjeg trenera OFK „Stari grad“.

– Naš klub se odlučio na orijentaciju na domaće mlade igrače i ambicije su nam da se što pre vratimo u područnu ligu, kaže Dalibor Milec iz FK „Slavija“ i dodaje:

– U tom smislu smo doveli poznatog trenera na opštinskim terenima, Igora Korlata, a imamo i određenih promena u igračkom kadru. Dres „Slavije“ u narednoj sezoni neće nositi Šmit, Jušković, Roganović, B. Petrović, M. Petrović, Vučetić, Davidović i Čvokić.

Za sada smo angažovali kao pojačanje jedino golmana Zeljića, ali biće još novajlija. Pivničani su u sklopu priprema planirali odigravanje pet prijateljskih utakmica. Dve su već odigrali, sa ekipom „Budućnosti“ iz Paraga i „Apatinom“, a 1. avgusta je planiran susret sa omladincima „Petrike“.

U sredu, (o4.08.), „Slavija“ igra sa „Našom zvezdom“ iz Silbaša, dok će im poslednja provera biti u nedelju, 8. avgusta protiv „Sutjeske“ iz Bačkog Dobrog Polja.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here