Treće mesto za „Krila Krajine 2010“

Na finalnom turniru mini – maksi lige Vojvodine, održanom u Zrenjaninu

787

Minule subote u Zrenjninu je održan, završni finalni turnir mini – maksi lige Vojvodine, za fudbalere rođene 2010. godine.


Na ovom turniru ekipa „Krila Krajine“ pod vođstvom trenera Miroslava Karanovića, zauzela je treće mesto. Za osvojeno treće mesto članovima ekipe, dodeljene su bronzane medalje i pehar.

U grupnoj fazi takmičenja, bačkopalanačka ekipa je pobedila „Budućnost“ iz Dobanovaca sa 4:2, zatim „Petriku“ sa 3;1 a od „Bečkereka“ je poražena sa 2:4. U polufinalu izabranike Miroslava Karanovića savladala je ekipa „Bambi“ iz Zrenjanina sa 4:1, i onemogućila ih da zaigraju u finalu,

Za treće osvojeno mesto, igračima „Krila Krajine 2010.“ i njihovom treneru Miroslavu Karanoviću, pripale su bronzane medalje i pehar. Na žalost, ekipa „Krila Krajine 2010.“, iako je zauzela treće mesto u Vojvodini neće se naći na završnici prvenstva Srbije u okviru, mini – maksi lige.

Za „Krila Krajine 2010.“ u Zrenjaninu su nastupili, Stefan Vuleta, Strahinja Galić, Dragan Grubor, Milan Kapelan, Jovan Kesić, Đorđe Glamočanin, Novak Vojinović, Žarko Glamočanin, Stefan Jovin i Filip Hajduk.

[rev_slider alias=“petrusha“][/rev_slider]


Pogledaj: Veliki skandal potresa srpski fudbal! Ovo je 6 sumnjivih utakmica sa spiska UEFA

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here