Trivo Ilić jasan: „Strpljenje nema cenu“

"Bez obzira što smo doživeli dva poraza, atmosfera u ekipi je odlična".

1183
Trivo Ilić

BAČKA PALANKA: Posle dva kola, fudbaleri Starog grada, nalaze se na poslednjem mestu, bez bodova. Na premijeri su poraženi u Staroj Pazovi (0:1). dok su, u drugoj rundi, bez bodova ostali pred svojim navijačima u duelu sa Borcem iz Sakula – 1:4.

„Bez obzira što smo doživeli dva poraza, atmosfera u ekipi je odlična. Tokom letnje pauze došlo je do velikih promena u igračkom kadru, a nekoliko dana pred start stigli su David Simović, Njegoš Bajović i Nikola Kedža (20). Nikada do sad se nisu desile ovako velike promene. Standardni prvotimci Vlajić, Krstić, Tanasić, Juhik, Krajnović i Matijašević napustili su nas na kraju prolećne sezone.

Nismo bili u mogućnosti da pripreme obavimo kako smo planirali, ekipu smo kompletirali četiri dana pred start. Deset dana pre utakmice u Staroj Pazovi, na treningu su bila samo desetorica“ – kaže Trivo Ilić, šef stručnog štaba Starog grada.

Jedan od razloga za slab start Palančana je i neiskustvo jedne od najmlađih ekipa u „Vojvodini“.

„Iako smo u borbu za bodove ušli sa mnogo problema i doživeli dva poraza, zadovoljan sam kako je ekipa odigral sa iskusnijim rivalima. Sa Sakuljanima smo bili ravnoravni pola sata, ali greške odbrane omogućile su Borcu da brzo povede. Imali smo šansu da izjednačimo, ali golman Borca dobro je reagovao. Verujem u ekipu, ali svi moramo da imamo strpljenja“ – jasan je Trivo Ilić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here