Važna pobeda za OFK Stari grad

Dinamo 1945 - Stari grad 1:2 (0:2)

526

PANČEVO: U sredu (31.03.) fudbaleri OFK Starog grada izvojevali su veoma važnu pobedu protiv Dinama 1945 iz Pančeva.


Od prvog minuta puleni trenera Jelića su krenuli agresivno ka golu domaćeg Dinama. Samo u prvih 10 minuta bilo je tri stoprocentne šanse. No, fudbaleri Starog grada su nastavili istim tempom što je urodilo plodom već u 17. minutu evrogolom Petra Tanasića.

Matijašević je sam krenuo na golmana domaćina koji istrčava i primorava igrača OFK Starog grada da krene u stranu ali se on snalazi i lobom na drugu stranu gola asistira Tanasiću koji je šalje skoro u same rašlje.

U 20. minutu povredio se Stojanović, koji je smogao snage da nastavi utakmicu, i u 25. minutu i kapiten Vlajić koji je zbog težine povrede u 30. minutu napustio igru. Gosti i dalje nastavljaju napadački i već u 34. minutu bilo je 2:0 za OFK Stari grad. Lopta dolazi do Matijaševića koji pogađa prečku, lopta se odbija do mlađanog Stojanovića koji je pogađa glavom iza leđa domaćeg golmana.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

 

Drugo poluvreme nastavljeno je istim tempom ali i dalje sa promašenim šansama. Kao što to u fudbalu biva, stiže kazna. Igrač domaćina, Ahčin loptu prima na sredini terena koji dolazi na nekih 20-tak metara i preciznim šutem smanjuje vođstvo Starog grada na 2:1.

I pored ove neopreznosti igra se i dalje napadački. Domaćin kreće na sve ili ništa ali gosti uspevaju da se odbrane i u Bačku Palanku donose 3 veoma vredna boda.


Gradski stadion u Pančevu, 31.03.2021. Sudije: glavni – Belić Dušan, pomoćni – Drndarević Vanja i Petrović Slobodan, četvrti – Bibin Aleksa. Delegat i kontrolor: Đukanović Ilija. Strelci: Dinamo: Ahčin (’58), Stari Grad: Tanasić (’17) i Stojanović (“34). Žuti kartoni: Dinamo 1945: Jakovašić (’61) i Stojanovski (’86), Stari grad: -.

Dinamo 1945: Andžić, Vještica (od ’46 Stojanov), Crnomarković, Stojanovski, Martinović, Jakovašić (od ’87 Čikić), Ahčin, Drinić (od ’46 Panić), Tmušić, Petrović, Pavlov (od ’59 Mačkić).

Stari Grad: Buzadžija, Gluvić M, Stojanović (od ’79 Kovačević), Tanasić, Zekić (od ’79 Bajić), Vlajić (od ’30 Poznanović), Rodić, Ilić, Gluvić B, Juhik, Matijašević (od ’67 Krajnović).


Pogledaj: Somborska liga: Četiri penala u Obrovcu

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here