Воја Балабановић, поново стрелац

Пријатељска фудбалска утакмица

707

ОФК Бачка – Текстилац 3:2 (2:1)

Бачка Паланка: Стадион „Славко Малетин Вава“, гледалаца 150, судија Милешевић (Бачка Паланка). Стрелци, В. Балабановић у 7, Трифуновић у 41. и Тасић у 83. минуту за ОФК Бачку, а Јуриш у 4. и Шавија у 85. минуту за Текстилац.

ОФК Бачкa: Кнежевић, Илић. Пантић, Леђанац, Ерор, Глувић, Ракић, Шарац, Трифуновић, Пањак, В. Балабановић. Још су играли, Немет, Новевски, Драгић, Јевтић, Девушић, Рађеновић, Тасић, Зиндовић, Седлар, Ћулибрк, Учур.

Текстилац: Браћ, Анђелковић, Веселиновић, Зулфић, Јездовић, Шишков, Зекић, Странковић, Влаисављевић, Јуриша, Ђурић. Играли су још, Студен, Вас. Илић, Ивановић, Вл. Илић, Вуковић, Шавија, Шормаз, Белић, Игњатовић, Клиска, Сердар.

Гости из Оџака први су дошли у вођство. Јуриша је у четвртом минуту шутирао искоса са десне стране са 12 – 13 метара, а лопта је завршила у доњем левом углу гола голмана Кнежевића. Три минута касније, на 1:1 изједначио је Војислав Балабановић. Нападач домаћих је погодио доњи леви угао гола гостију. Коначан резултат првог полувремена 2:1, поставио је Трифуновућ у 41, минуту. Трифуновић је након шута Глувића ка голу Оџачана, променио пут лопти ка голу, а она је завршила у мрежи. На 3:1, повисио је Тасић у 83. минуту. Шпиц Бачке је упутио ударац по земљи са ивице шеснаестерца, а лопта је погодила леву стативу гола гостију и завршила у мрежи. Шавија је пет минутра пре краја сусрета смањио вођство домаћих на 3:2, што је био и коначан резултат утакмице. „Резервиста“ Оџачана, је упутио ударац са ивице шеснаестерца, са леве стране, а лопта је погодила леви доњи угао Кнежевићевог гола.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here