Vojvodina slavila u Bačkoj Palanci (VIDEO)

Bačka - Vojvodina 1-2

293
Foto: OFK Bačka

Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Glavni sudija: Đorđe Maksimović
Pomoćnici: Olajoš Nađ i Ivan Mikalački
Strelci: Gemović 0-1 6. min, 0-2 Gemović 28. mn 1-2 Zličić 61. min
Žuti Kartoni: Zdravković, Paradjina (Bačka), Bralić (Vojvodina)

Lepa fudbalska prestava danas na stadionu Slavko Maletin “Vava” gde su se u okviru 33, kola Ling Long Super Lige Srbije sastali Bačka i Vojvodina. Vojvodina je bila apsolutni favorit na ovom meču iako su domaći fudbaleri današnjim izdanjem pokazali da nije realno da budu na poslednjoj poziciji i jednom nogom već u Prvoj Ligi Srbije.

Na samom početku susreta Mrkajić je pogodio prečku, a igrao se 4. min susreta što je bila i najava brzog vođstva Novosađana koje se desilo već u 6. minutu kada je Gemović savladao Milojevića i doveo Vojvodinu u vođstvo od 1-0.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Bačka je pokušala da igra i da dođe do poravnanja rezultata ali su gosti iz Novog Sada osujetili svaki pokušaj domaćih igrača. Činilo se da je u 28. minutu susreta utakmica rešena kada je Gemović po drigi put savladao Milojevića i uvećao prednost Vojvodine na 2-0.

Stim rezultatom se otišlo na pauzu.

U drugom poluvremenu Bačka je krenula nešto agresivnije ka golu Vukliša što je rezultiralo pogodkom rezerviste Zličića koji je u 61. minutu smanjio rezultat na 1-2 iako je samo minut pre postignutog pogodka ušao u igru umesto Ratkovića.

Pokušavali su domaći fudbaleri da igraju i eventualno dodju do poravnanja rezultata ali su igrači Vojvodine sačuvali stečenu prednost do kraja susreta i došli do nove pobede i nova tri boda.

BAČKA: Milojević, Paradjina, Živić (od 66. min Mijatović), Nedeljković, Pantić, Radjen, Ratković (od 60. min Zličić), Mihailović (od 46. min Njamculović), Eskić (od 80. min Trifunović), Zdravković, Stojanović (od 86. min Proković)

VOJVODINA: Vukliš, Bralić, Saničanin, Maksimović, Gemović, Stojković, Simić (od 84. min Topić), Zukić (od 46. min Čović), Mrkaić (od 46. min Vukadinović), Djordjević, Bjeković (od 46. min Andrić)


Pogledaj: Opštinska liga Bačka Palanka: Kontrom do bodova

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here