Затајили стрелци на „Вави“ (ВИДЕО)

Бачка - Графичар 0-0

239

Стадион: Славко Малетин „Вава“
Гледалаца: 400
Главни судија: Ђорђевић Никола
Помоћници: Обрадовић Никола и Говедатовић Александар
Жути картони: Богдановић Ву, Левићанин, Луковић (Бачка), Шишков, Стајић (Графичар)

Одложени сусрет 27. кола Прве лиге Србије између Бачке и Графичара играо се у среду (06.04.) на „Вави“ по идеалном времену и одлично припремљеном терену за игру пред нешто више од 400 љубитеља фудбала, симпатизера и навијача обе екипе.

Од првог звиждука главног арбитра Ђорђевића обе екипе су кренуле отворено и доста „нашпановано“ на борбеност и агресивност са исказаном великом дозом вољног момента решени да на овом сусрету узму сва три бода.

Бачка је у нешто незавиднијој позицији и требала су јој сва три бода из овог сусрета, те онда и не чуди што су „пулени“ Трива Илића од самог старта кренули агресивмо, док је екипа Графичара такође у доњем делу табеле и њима су итекако потребни бодови, млада су екипа у којој стасавају неки нови, вероватно будући првотимци актуелног шампиона Србије Црвене звезде, па су и они дошли да се покажу, докажу и преставе пред љубитејима фудбала у Бачкој Паланци.

Прву прилику да се промени почетни резултат на семафору имала је екипа Графичара у 7. мин када је са неких 8-9 метара искоса са десне стране покусао Ибањез. Тактички дисциплиновано и на једној и на другој страни са доста чврстих дуела и исказане борбености уз по коју полуприлику на обе стране одлике су првих 45. минута које је завршено резултатом 0-0.

У других 45. минута углавном се водила велика борба на средини терена, било је и пар добрих покушаја на обе стране, али резултат се до краја није мењао. Бачка-Графичар 0-0.

БАЧКА: Мићановић, Миленковић (од 70. мин Станисавјевић), Петрић, Вјештица, Кошанин, Тодоровић (од 70. мин Илић М), Левићанин (од 51. мин Обрадов), Богдановић Ву (од 53. мин Мандић), Јелић, Луковић, Каришић

ГРАФИЧАР: Манојловић, Деспотовски, Матић, Митљукић (од 75. мин Митиљукић Ј.) Бурмаз (од 84. мин Бачанин), Бабић, Кнежевић, Лековић, Шишков, Стајић, Ибањез (од 55. мин Петровић)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here