Internacionalno takmičenje u obaranju ruke

Srpski vitezovi iz Čelareva opet u akciji. Očekuje se učešće rekordnog broja takmičara

1015
Slobodan Novaković (desno)

Povodom obeležavanja jubileja pet decenija Sajma sporta, lova i ribolova „Lorist“ u Novom Sadu, kao i 55. godišnjice Udruženja protiv dijabetesa grada Novog Sada, a u saradnji sa čelarevskim „Srpskim vitezom“, u petak, 6. oktobra će se u srpskoj Atini održati Internacionalno takmičenje u sportskom obaranju ruke.

Očekuje se učešće rekordnog broja takmičara, a već su se prijavili i gosti iz Bugarske, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore… Posebno će biti organizovano takmičenje za amatere, profi takmičare i žene.

Pobednike u svim kategorijama očekuju pehari, medalje, zahvalnice i vredne nagrade. Na kraju će biti organizovan i izbor za naj fit momka i devojku takmičenja kojima će biti uručene novčane nagrade.

„Učestvovaćemo sa pet, možda i šest takmičara, a posebna atrakcija biće učesnici iz Bugarske koji su u ovoj konkurenciji najjači, pa i Hrvatske. Ali ni mi se nećemo lako predati“, poručuje Slobodan Novaković, kapiten „Srpskog viteza“ iz Čelareva, inače već nekoliko godina prvak Srbije levom i desnom rukom u svojoj kategoriji, a prošle godine i apsolutni prvak države desnom rukom.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here