Кајак: „Елит“ незадовољан резултатима на првенству Србије

Изостао одзив сопствених такмичара

394
ФОТО; Недељне Новине

Кајак клуб „Елит“ није задовољан оствареним резултатима на екипном и појединачном првенству Србије за све узрасте, весланом средином септембра у Београду. Разлог томе је слаб одзив сопствених кајакаша иако се клуб труди да такмичари редовно и савесно тренирају.


„Елит“ је у Београду пријавио максималан број посада у квалификацијама, али су у финале прошли само Мила Важић у једноседима на 500 и 1.000 метара и четверац Дувњак – Рађеновић – Важић – Новаковић. Сувише мало за клуб који је пре неколико година био у самом врху српског кајака.

„Мало је појединаца који су се одазвали, а они су и постигли жељени резултат. Већини такмичара су били потребнији одласци и одсуствовање са тренинга због личних разлога да би се одморили и опуштали, а да при томе нису водили рачуна које је такмичење било пред њима. Бојим се да понеки нису разумели или нису хтели да разумеју да је наш клуб такмичарског карактера и да се обавезе морају поштовати“, критичан је тренер бачкопаланачких кајакаша Бранислав Мишков. „Убудуће ћемо повести рачуна да само онај ко ради и долази редовно на тренинге може да наступи на такмичењима. Сада је пред нама анализа свега што се дешавало ове сезоне што је и довело до лошег резултата екипе, али и самих кајакаша“, додаје Мишков.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here