Кајакаши „Елита“ постигли скромне резултате

Млади кајакаши остварили просечан успех на домаћем терену.

324
Извор: Недељне новине

Кајакаши „Елита“ у суботу (9.7.) учествовали су на другом колу Мини кајак, Пионирске и лиге Олимпијских нада.


У суботу (9.7.) „Тиквара“ је била место одржавања другог кола Мини кајак, Пионирске и лиге Олимпијских нада на коме су млади кајакаши „Елита“ постигли скромне резултате.

– Морало је бити боље тим пре што смо се такмичили у нашем граду. Анализираћемо резултате, сагледати ситуацију и гледати да их што пре поправимо. Медаља освојена у мини кајаку је колико–толико поправила расположење у екипи наших најмлађих такмичара. Бронзану медаљу су освојиле Нина Сребро и Бојана Грбић у двоседу на 500 метара. Генерално, екипни пласмани и нису тако лоши, али су испод нивоа досадашњих успеха „Елита“. Нећемо се правдати одсутношћу такмичара због одласка на годишње одморе са родитељима када знамо да смо и са јако малим бројем такмичара били у самом врху, каже тренер „Елита“, Бранислав Мишков.

За екипу „Елита“ су на „Тиквари“ наступили: Татјана Калајић, Адријана Дувњак, Рада Рађеновић, Мила Важић, Немања Дувњак, Милан Бршадинац, Леона Новаковић, Марија Бодор, Ирина Косановић, Никола Косановић, Бојана Грбић, Нина Сребро,
Никола Керавица, Милица Дембицки, Јована Дембицки, Екатарина Ђилас, Милица Ђорђевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here