Miroslav Rodić: Napravićemo ekipu koja će oboriti rekord iz 2017. godine

U Beogradu održano drugo testiranje kandidata za kajakašku kadetsku i juniorsku reprezentaciju

493

BEOGRAD: U subotu (18.12.) održano je ovogodišnje, drugo testiranje kandidata za kajakašku kadetsku i juniorsku reprezentaciju. U prostorijama Kajakaškog saveza Srbije na Adi Ciganliji testirano je ukupno 74 dece. Za razliku od testiranja koje je obavljeno u Šapcu, ovde su izabrani drugačiji parametri.


– Posle Šapca, kada smo imali testiranje u trčanju, okupili smo se u Beogradu da testiramo kandidate za mlađe selekcije u vežbama sa tegovima. Prvi rezultati pokazuju da se u klubovima dobro radi i sa puno optimizma očekujemo takmičarsku 2022. godinu. Za ovu decu najbitnije takmičenje je Evropsko prvenstvo koje će se u junu održati na Adi Ciganliji i želimo da pred našom publikom imamo što više takmičara u skoro svim disciplinama. Naša želja je da napravimo ekipu koja će pokušati da obori rekord postavljen 2017. godine kada je visoko podignuta lestvica osvajanjem 9 medalja u dve kategorije, u konkurenciji juniora i mlađih seniora upravo u našem glavnom gradu – naglasio je selektor, Miroslav Rodić iz Bačke Palanke.

Sledeća akcija koja će biti ogranizovana od strane Saveza za kadete i juniore, jestu veslačke pripreme u Trebinju u februaru.

Foto: testiranje (Izvor: KKS)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here