Ново злато!!! Страхиња Драгосављевић је најбржи јуниор Европе

1363

БЕОГРАД – Сјајне вести нам стижу из часа у час са београдске Аде Циганлије где се одржава Европско првенство за јуниоре и млађе сениоре у кајаку и кануу на мирним водама.

Бачкопаланчанин, члан ККК „Tarkett“, Страхиња Драгосављевић је Европски јуниорски шампион у дисциплини К-1 (200м). Он је победничку трку извеслао за 35.602 секунде. Сребро је освојио Немац Sommer (35.687) док је бронза припала Словенцу Manfredi (35.812)

“Осећам се сјајно, пун сам адреналина, срце ми је велико. Било ми је само једно у глави, да видимо заставу Србије како се вијори, да чујемо нашу химну И да будем први. Све време пред трку, док сам био у води само сам себи понављао “ја сам шампион, ја сам шампион” и ето постао сам шампион. Мој старији брат је наш прослављени шампион, то ми је велика помоћ и доноси ми мир што имам некога ко ме гледа, бодри, ко је ту да буде уз мене пред трку кад ми буде лоше да ми да снагу и да подели самном срећу када сам срећан. Раскрчио ми је пут, јако сам му захвалан и срећан сам што га имам и бољег брата не могу да имам. Иако је на припремама у другом граду, дошао је на финале да ме бодри и увек да све од себе где које год такмичење да је у питању да дође и да ме бодри и не знам да ли би могао отићи на трку без њега. Одмах крећем код брата да наставим са припремама, јер ту сам где сам, нема одмора, а и презиме ми тако налаже да морам наставити шампионским стопама” – закључио је Страхиња Драгосављевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here