Амбиције врх табеле

Кошаркаши „Херцеговца“ почели припреме за нову сезону

487
Извор: Недељне новине

Кошаркаши „Херцеговца“ су у понедељак почели припреме за нову сезону у Другој лиги Србије – Север под руководством новог тренера, Слободана Бјелице.


Њему ће у раду и у наступајућој сезони помагати помоћни тренер Милош Лубурић. У гајдобранском друголигашу има и одређених промена у играчком кадру.

– Довели смо Алексу Зарића, Драгана Марића, Крста Бјелицу, Ранка Кумовића и сада Тодорића. Из прошле сезоне су у екипи остали Божо Ђумић, Владимир Ивеља, Предраг Радовановић, Урош Теофановић и Ристо Дангубић.

Сматрамо да имамо конкурентну екипу која ће се борити за највиши пласман у Другој лиги Србије – Север. Лига ће бити никад јача, па зато очекујемо занимљиво првенство, каже председник клуба Стојан Дангубић.

А какве су амбиције „Херцеговца“ у новој сезони?

– Борба за сам врх табеле, без размишљања је рекао Дангубић. Гајдобрани ће у склопу ових припрема одиграти 8-10 пријатељских утакмица, а у плану је и учешће на
турниру у Мађарској. Лига би требало да крене 1. октобра.

Стигао и Тодорић – још једно појачање у гајдобранском
кошаркашком друголигашу

Извор: Недељне новине

Након Алексе Зарића, Драгана Марића, Крста Бјелице, Ранка Кумовића, гајдобрански друголигаш КК „Херцеговац“ је ових дана довео још једно појачање за наредну сезону.

У питању је 24-годишњи Матеја Тодорић из ОКК „Београда“, који игра на позицији плеја. Тодорић је висок 190 центиметара, а у досадашњој каријери је носио дрес „Земуна“, ОКК „Београда“ и „Колубаре“ из Лазаревца.

Тодорића одликују изузетно агресивна одбрана и одличан преглед игре у нападу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here