Jokić patosirao Morisona u sred meča (VIDEO)

Oglasio se i Jokić nakon incidenta

660
IZVOR: PROFIMEDIA/TWITTER/HARRISONWIND

Nikola Jokić je odigrao sjajan meč u pobedi svog tima nad Majamijem, imao je tripl-dabl, a završio je utakmicu minut i po pre kraja, zbog nesportskog ponašanja.


To se desilo pošto ga je na sredini terena svojim udarcem iz prikrajka isprovocirao Markif Moris, koji je nakon udarca koji mu je uputio Jokić, jako pao na pod, a onda je nastao potpuni haos na sredini terena jer su se svi igrači oba tima umešali u dešavanja. Čak se videlo da je odmah na teren ušao i trener Denvera Majk Meloun koji je probao da smiri srpskog centra.

Oglasio se i Jokić nakon incidenta. Reagovao je na dešavanje na terenu i na konferenciji za medije je objasnio šta se zapravo desilo i zašto je onako burno reagovoa.

– To je glup potez, osećam se loše što sam tako reagovao – rekao je on na početku.

Ipak, u žaru borbe i u finišu meča nije mogao da izdrži nakon što ga je Moris udario. Kako sam kaže, to je bio „pokvaren potez“, njegovog rivala.

– Ali bilo je nasred meča, dobio sam udarac i video sam ga, ali mislio sam da će to biti samo faul.  Mislim da je to bio pokvaren potez i onda sam morao da se zaštitim  – istakao je Jokić.

Incident se dogodio dva i po minuta pre kraja meča pri vođstvu Denver Nagetsa 111:94. I to najboljeg Jokićevog meča u sezoni u kojem je zabeležio tripl-dabl sa 25 poena, 15 skokova i 10 asistencija.

Nema sumnje da Jokiću preti žestoka kazna zbog ovog neopravdanog poteza.

Pogledajte kako je došlo do incidenta u toku utakmice:

 

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here