KK Marina – KK Basketbal stars 88:65

260

Košarkaši Marine odigrali su u utorak (29.09.) još jednu pripremnu utakmicu pred nastupajuću sezonu kojoj će se takmičiti u Drugoj srpskoj ligi. Protivnik je bila ekipa Basketbal starsa koja se nalazi u istom rangu takmičenja.

Utakmica koja je odigrana u Futogu bila je neizvesna samo u prvoj četvrtini, a već na kraju prvog poluvremena Marina je vodila sa dvadeset poena razlike. U nastavku meča, viđena je potpuna dominacija bačkopalanačkih košarkaša koji su dobrom igrom pod košem lako slomili otpor protivnika. Krajnji rezultat iznosio je 88:65 u korist Marine.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Prvenstvo počinje narednog vikenda, a Marina u prvom kolu gostuje ekipi Sivca. Biće to teško gostovanje obzirom da se igra protiv daleko iskusnije ekipe, dok je u Marini većina igrača srednjoškolskog uzrasta. Ipak pozitivna atmosfera u ekipi Bačkopalančana daje nadu na povoljan rezultat na samom startu takmičenja.

U meču sa Futogom Marina je nastupila u sastavu: Dević, Suđić U., Šijakov, Suđić D., Knežević, Đukić, Čičković, Milovac, Kiso, Kosjer, Porobić.


Pogledaj: Peta pobeda u nizu kadeta Bačke

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here