Košarkaši Hercegovca u debiju stigli do prve drugoligaške pobede (VIDEO)

Zalaganjem cele ekipe i sjajnim navijanjem publike, Hercegovac je stigao do veoma važnog trijumfa.

689

GAJDOBRA: U prvom kolu Druge lige Srbije košarkaši Hercegovaca iz Gajdobre ugostili su ekipu Radnika iz Surdulice. U jednoj napetoj, i do poslednjeg zvižduka sudije neizvesnoj, utakmici domaća ekipa, vođena iskusnim trenerom Kisićem, je uspela da upiše prvu pobedu u Drugoj ligi.


Zalaganjem cele ekipe i sjajnim navijanjem publike, Hercegovac je stigao do veoma važnog trijumfa. U veoma napetoj završnici, 40 sekundi pre kraja meča, pri rezultatskoj klackalici (78:77), Radnik je propustio šansu da povede nakon pokušaja Vukadinovića za 3 poena. Stojačić je to kaznio ubacivši dva slobodna bacanja. U sledećem napadu, Radnik je prokockao šansu za izjednačenjem nakon pokušaja Mukanovića za 3 poena, da bi Stojačić sa linije slobodnih bacanja postavio konačan rezultat.

KK Hercegovac – KK Radnik 82:77

(24:22, 17:19, 22:18, 19:18)

Kod domaćina se sa odličnim učinkom istakao i novajlija V. Ivelja koji je sa 21 poenom bio najefikasniji igrač Hercegovca. Za dva poena je šutirao 6 od 7 (85%), a za tri poena 3 od 5 (60%). Sa druge strane, najefikasniji u Radniku bio je M. Škundrić koji je ubacio 23 poena.

Hercegovac: Šrajer 6, Đumić 8, Radovanović 7, Miljanić 3, Ivelja 21, Desnica, Kanjevac, S. Stojačić 20, Stojanović, Teofanović 5, Šinik, Branković 12. Trener: R. Kisić.

Radnik: Rančić, Vukadinović 9, Petrović 14, Škundrić 23, Karalić 11, Nešić 2, Mukanović 3, Tasić, Popović 9, Milidragović 6. Trener: P. Mitić.

Celu utakmicu možete pogledati ovde

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here