Košarkaši Marine pobednici letnje lige KSV

605

BAČKA PALANKA: Pobedem protiv ekipe „Basketball stars“-a iz Futoga rezultatom 60:52, u utakmici 8. kola letnje lige KSV, koja je odigrana u nedelju (27.06.) u sportskoj hali Tikvara, košarkaši Marine trijumfovali su u ovogodšnjem takmičenju uz zabeleženi skor od 6 pobeda i 2 poraza.


Ovim nastupom oni su zaokružili uspešnu, debitantsku sezonu u seniorskoj konkurenciji u kojoj su nakon takmičenja u Drugoj vojvođanskoj ligi, gde su obezbedili opstanak i nastup u sledećoj sezoni, trijumfom u letnjoj ligi jos jednom potvrdili svoj potencijal i nagoveštaj uspešnih sportskih rezultata. Vrednim radom i posvecenošću ovi mladi igrači postavili su temelje kluba i seniorske košarke koja već godinama nije bila prisutna u Bačkoj Palanci.

Utakmica sa ekipom iz Futoga odigrana je u „vreloj“ letnjoj atmosferi koja je vladali u hali, gde su domaći košarkaši uspesno otvorili meč, te nakon prvog poluvremena ostvarili prednost od 8 poena. U trećoj četvrtini prednost je iznosila i dvadesetak poena a gosti su rezultatski zapretili u poslednjoj četvrtini ali nedovoljno za preokret.

Košarkaše Marine posle dva ovosezonska takmičenja očekuje zaslužena pauza, dok će uprava kluba „letnju“ pauzu iskoristiti za planiranje naredne sezone i popunu igračkog kadra koji će se i dalje zasnivati na igračima iz naše sredine. Klub se ovom prilikom zahvaljuje sponzoru AMK „Bačka“, koji je tokom cele sezone bio uz nas.

U utakmici protiv Futoga Marina je nastupila u sastavu: Mrđan 6, Suđić U. 2, Đukić 12, Radmilović 7, Milovac 15, Suđić D. 8, Savić i Kosjer 10, Jelić I., Jelić M.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here