Mladi Feniksovci bolji od vršnjaka iz Apatina

219

Minulog vikenda u takmičenjima KSV za KK „Feniks“ su nastupile dve selekcije.

Mlađi pioniri (2008) su dočekali vršnjake iz Apatina. Posle prošlonedeljne dobre utakmice u gostima, očekivala se još jedna dobra utakmica. Na samom početku su igrači Feniksa zaigrali veoma agresivno u odbrani, uspevali su da preseku mnogo lopti ali to nisu koristili u dovoljnoj meri pa je rezultat na kraju ovog perioda bio samo 16:8. U drugom delu su nastavili sa agresivnom odbranom, ali je preciznost bila na puno većem nivou. Samim tim i prednost je narasla na velikih 49:14 na poluvremenu. U trećem delu dolazi do malog opuštanja domaćina, ima puno promašenih zicera. Gosti ne uspevaju takvu opuštenu igru domaćina da iskoriste i smanje bar za malo prednost, koja na kraju ovog dela iznosi 58:21. U poslednjem delu ovog meča su igrači Feniksa ponovo zaigrali u punom gasu, nisu dozvoljavali gostima da se približe košu i na kraju dobijaju ovu utakmicu sa rezultatom 78:23.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Na ovom meču su za Feniks nastupili: Stojaković M., Stojaković R., Tankosić V., Zelenović V., Jovin M., Radoš S., Knežević S., Gašparević A.,Vujčić V.,Kosovac A., Klučik N., Želežnjak N.

Mlađi pioniri (2007) su igrali u Novom Sadu protiv ekipe KK „Fair Paly“ iz Novog Sada. Utakmica je otvorena veoma slabo od strane igrača Feniksa. Dozvolili su domaćinima da se rastrče i da imaju veoma lake šuteva, to se i videlo na rezultatu. Od samog početka je rasla prednost domaćina do maksimalnih 23:3. Tek tada se igrači Feniksa malo opuštaju i uspevaju da pariraju svojim protivnicima. U narednih nekoliko minuta je razlika održavana na dvadesetak poena. Tek u drugom poluvremenu sa malo boljom igrom Feniks uspeva da smanji greške, popravi odbranu i do kraja smanji razliku na 47:32 za domaćina.


Pogledaj: Osvojili pet medalja

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here